Bob Evers - Bob Evers: Drie jongens op een onbewoond eiland

Bob Evers - Bob Evers: Drie jongens op een onbewoond eiland - Willy van der Heide | Nextbestfoodprocessors.com

...vers zijn, na schipbreuk te hebben geleden, op een onbewoond eiland in de Stille Zuidzee terechtgekomen ... Drie jongens op een onbewoond eiland - Bibliotheek.nl ... . Zij moeten zich daar met het weinige dat zij bezitten maar behelpen. Aan het begin van deel 2 van de trilogie, het album "Drie jongens op een onbewoond eiland" zijn Bob, Jan en Arie, zoals de titel al doet vermoeden, gestrand op een onbewoond eiland. Hoewel onze helden op dat moment nog niet weten of het bewoond of onbewoond is. Drie jongens op een onbewoond eiland. Jan Prins, Bob Evers en Arie Roos, die met een boot van de rede ... Drie jongens op een onbewoond eiland ... . Drie jongens op een onbewoond eiland. Jan Prins, Bob Evers en Arie Roos, die met een boot van de rederij Roos een zeereis mogen meemaken naar... Bob Evers; Drie jongens op een onbewoond eiland; Bob Evers 3: ... Na een schipbreuk en een gevecht met een drietal muiters zijn Bob, Jan en Arie gestrand op een eiland in de Stille Zuidzee. Met de weinige materialen die ze bezitten weten ze zich daar te behelpen. BOB EVERS 2. DRIE JONGENS OP EEN ONBEWO (Paperback). Jan Prins, Bob Evers en Arie Roos, die met een boot van de rederij Roos een zeereis mogen meemaken... Serie/deel : Bob Evers nr. 3. Titel : de Drie jongens op een onbewoond eiland. ISBN ...

INFORMATIE

AUTEUR
Willy van der Heide
DIMENSIE
12,48 MB
BESTANDSNAAM
Bob Evers - Bob Evers: Drie jongens op een onbewoond eiland.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Prins, Bob Evers en Arie Roos, die met een boot van de rederij Roos een zeereis mogen meemaken naar Zuid-Amerika, zijn na een geleden schipbreuk in de Stille Zuidzee terecht gekomen op een onbewoond eiland. Zij moeten zich daar met het weinige wat zij bezitten maar behelpen. Zij bouwen van boomstammen een hut, weten voedsel te vinden en verkennen als ontdekkingsreizigers het eiland. Hoe saai het leven op een onbewoond eiland ook mag lijken, aan avonturen ontbreekt het hen ook hier niet. Wanneer zij zich op het eiland wat thuis gaan voelen, worden zij in hun leventje daar lelijk gestoord door de komst van een stel muiters, die hun eiland in bezit willen nemen. Maar ook deze keer is het drietal de muiters te slim af en na een reeks van spannende belevenissen trekken de muiters onverrichterzake weer af. Daar de jongens vermoeden dat de muiters op een nabij gelegen eiland verblijven, misschien wel met de gevangen gehouden bemanning van een door hen geënterd zeiljacht, besluiten zij uiteindelijk een speurtocht naar dat eiland te ondernemen.

Wil je het boek lezen?Bob Evers - Bob Evers: Drie jongens op een onbewoond eiland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy van der Heide. Lezen Bob Evers - Bob Evers: Drie jongens op een onbewoond eiland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN