Boek - Er ging geen dag voorbij

Boek - Er ging geen dag voorbij - Jan Jutte | Nextbestfoodprocessors.com

...gen (1984) Alternatieve titel: Er Ging Geen Dag Voorbij: Negenenveertig Verhalen over de Eekhoorn en de Andere Dieren ... Webwinkel Boekscout.nl: Peter van der Linden - Kampina ... ... . mijn stem. 4,05 (10 ... Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van dit boek. Er ging geen dag voorbij of de eekhoorn was wel op stap. Hij liet zich 's ochtend uit de beukenboom naar beneden vallen op het mos, of soms van het puntje van een tak in de vijver op de rug van de libel, die hem dan zwijgend naar de kant bracht. Er ging geen dag voorbij | ISBN 9789021432175 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbo ... Boekwinkeltjes.be ... . Er ging geen dag voorbij | ISBN 9789021432175 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. "Er ging geen dag voorbij of de eekhoorn was wel op stap …" Zo begint het eerste van de negenenveertig dierenverhalen over de eekhoorn en de andere dieren. Ze spelen zich af in een bos, waar er van alle dieren maar één is en waar alle dieren even groot zijn. De dieren brengen hun tijd door met feesten, praten, brieven schrijven en mijmeren. Er ging geen dag voorbij door Toon Tellegen. 49 Grappige, spannende en ontroerende verhalen vol absurde situaties en simpele wijsheden. Ze spelen zich af in een bos waar er van alle dieren maar een is, en waar alle dieren even groot zijn. Leeftijd: 9 - 12 jaar. Het boek is nieuw. Zie ook onze andere advertenties toegevoegd: 24 februari 2008, 21:29 uur toegevoegd door: Mug aantal stemmen: 10 gemiddelde: 4,05 standaardafwijking: 0,82 Daarom ging ze onder de les naar de wc. Toen ze daar weer uit kwam botste ze tegen Ruben op. Een paar dagen lang blijft Ruben contact met haar zoeken. Ze ontmoet hem daarna nog een keer, ... De gebeurtenissen in het boek zijn er belangrijk, ... Vertel me wat er is. Ik wil geen ruzie krijgen. Maar als je lang blijft zwijgen. Dan gaat het zeker ... Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (The Digital Library of Dutch Literature is a collection of primary and secondary information on Dutch language and literature in its historical, societal and cultural context.) Fnac: ER GING GEEN DAG VOORBIJ, Toon Tellegen". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Er ging geen dag voorbij book. Read reviews from world's largest community for readers. ER GING GEEN DAG VOORBIJ OF DE OLIFANT WOU WEER GROEIEN. In zijn slaap zou hij groeien tot hij in de wolken was en hallo kon zeggen aan de lijster. Het was al heel lang zijn droom om de allergrootste van het hele bos te worden. Zo keek hij op naar grote eikenbomen, en als de walvis ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Jutte
DIMENSIE
5,69 MB
BESTANDSNAAM
Boek - Er ging geen dag voorbij.pdf

OMSCHRIJVING

Negenenveertig verhaaltjes van ongeveer twee bladzijden over het leven van de dieren in het bos. De eekhoorn komt in elk verhaaltje voor en daarnaast zijn het zeer verschillende dieren: van kameel tot giraffe en van haai tot mier. Hoewel de dieren in het bos leven, trekken zij heel gemakkelijk naar de steppe of de woestijn. De auteur is fantasierijk en origineel in zijn beschrijvingen. De verhaaltjes zijn sfeervol, vriendelijk en grappig. De gedachten en gevoelens van de eekhoorn en zijn wijze gesprekken met de mier zijn een vaak voorkomend thema. Vele uitspraken hebben een diepere betekenis, die niet iedereen zal begrijpen. Mooi, maar niet altijd eenvoudig, taalgebruik. Elk verhaaltje is voorzien van een kleine, goed bij de tekst aansluitende naïeve pentekening. Goed verzorgde pocketuitgave met een wat kleine letter en een prettige bladspiegel. Geschikt voor kinderen van negen jaar (met leeservaring) en ouder. Voorlezen vanaf ca. 8 jaar.

Wil je het boek lezen?Boek - Er ging geen dag voorbij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Jutte. Lezen Boek - Er ging geen dag voorbij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN