De derde chimpansee

De derde chimpansee - Jared Diamond | Nextbestfoodprocessors.com

... Onze prijs: €11,99 - Direct te downloaden Read "De derde chimpansee" by Jared Diamond available from Rakuten Kobo ... Bureau ISBN - De derde chimpansee voor young adults ... . Mensen zijn voor 98% genetisch gelijk aan de gewone aap en de dwergchimpansee. Hoe is het dan te verklaren dat wij in st... Mensen zijn voor 98% genetisch gelijk aan de gewone aap en de dwergchimpansee. Hoe is het dan te verklaren dat wij in staat zijn beschavingen, talen, godsdiensten en wetenschappen te ontwikkelen maar ook om dat in een oogwenk weer te vernietigen? Diamond Het boek De derde chimpansee, geschreven door Jared Diamond, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Koop De derde chimpansee van Diamond. Jared met ISBN 978900031 ... De derde chimpansee door Jared Diamond - 9789000318384 ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Koop De derde chimpansee van Diamond. Jared met ISBN 9789000318384. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 7,16 MB BESTANDSNAAM De derde chimpansee.pdf PUBLICEER DATUM februari 2013 SCHRIJVER Jared Diamond ISBN 9789000318384 De derde chimpansee voor young adults | ISBN 9789046817599 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. DIAMOND, J., De derde chimpansee. Evolutie en toekomst van het dier dat mens heet. (Vert. The Third Chimpanzee. The Evolution and Future of the Human Animal) Utrecht, Het Spectrum, 2001, 440 pp. - ISBN 90 274 6265 8 "Het is duidelijk dat de mens anders is dan alle andere dieren. Het is ook duidelijk dat…...

INFORMATIE

AUTEUR
Jared Diamond
DIMENSIE
8,58 MB
BESTANDSNAAM
De derde chimpansee.pdf

OMSCHRIJVING

Mensen zijn voor 98% genetisch gelijk aan de gewone aap en de dwergchimpansee. Hoe is het dan te verklaren dat wij in staat zijn beschavingen, talen, godsdiensten en wetenschappen te ontwikkelen maar ook om dat in een oogwenk weer te vernietigen?Diamond schreef een baanbrekend, onderhoudend en soms schokkend boek over dat unieke schepsel en zijn evolutie: de derde chimpansee die mens heet.Scherp geschreven, een genot om te lezen. Deze uitdagende stijl van het boek dwingt de lezer ertoe zich grondig te bezinnen op het raadsel van de menselijke evolutie.?New York Times Book ReviewJared Diamond is hoogleraar fysiologie in Los Angeles. Hij verricht onderzoek op het terrein van de evolutionaire biologie en is bekend als internationale bestsellerauteur van onder andere Zwaarden, paarden en ziektekiemen en Ondergang.

Wil je het boek lezen?De derde chimpansee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jared Diamond. Lezen De derde chimpansee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN