De jacht op crimineel geld

De jacht op crimineel geld - Marian Husken | Nextbestfoodprocessors.com

...rd door stromannen. Dat alles was bedoeld om de daadwerkelijke eigenaars te verhullen, meenden de Neder- De jacht op crimineel geld ... De jacht op crimineel geld eBook door Marian Husken ... ... .pdf PUBLICEER DATUM december 2015 SCHRIJVER Marian Husken ISBN 9789460031229. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. Borgerokko maffia. Op onnavolgbare wijze beschrijft Yuval Noah Harari in zijn bestseller Sapiens 70.000 jaar menselijke evolutie, maar met Homo Deus richt hij zich op de toekomst. Criminelen weten hun zwarte geld steeds beter te verstoppen. Geheime bergplaatsen en cryptovaluta als de bitcoin maken de jacht o ... o.a. de jacht op crimineel geld - Villa VPRO - VPRO ... . Criminelen weten hun zwarte geld steeds beter te verstoppen. Geheime bergplaatsen en cryptovaluta als de bitcoin maken de jacht op crimineel vermogen steeds ingewikkelder zegt het Openbaar ... De jacht op crimineel geld. Auteur: Harry Lensink ... Officieren van justitie, rechercheurs, gemeenteambtenaren en belastinginspecteurs jagen echter als nooit tevoren op het geld van grote criminelen en hun 'nette' handlangers. Een aantal kopstukken uit de Nederlandse onderwereld is inmiddels kaalgeplukt....

INFORMATIE

AUTEUR
Marian Husken
DIMENSIE
6,71 MB
BESTANDSNAAM
De jacht op crimineel geld.pdf

OMSCHRIJVING

We hadden zoveel geld. We telden de biljetten niet, we wogen ze,’ zegt een hasjhandelaar. ‘We moesten iets verzinnen.’ Geholpen door een legertje gewillige advocaten, gehaaide fiscalisten en gecorrumpeerde zakenlieden liet de Nederlandse drugsmaffia miljarden verdwijnen in vastgoed, auto’s, juwelen en kunst. Via allerlei schimmige vennootschappen in exotische oorden is sinds de jaren tachtig steeds succesvoller geïnvesteerd in de bovenwereld.Officieren van justitie, rechercheurs, gemeenteambtenaren en belastinginspecteurs jagen echter als nooit tevoren op het geld van grote criminelen en hun ‘nette’ handlangers. Een aantal kopstukken uit de Nederlandse onderwereld is inmiddels kaalgeplukt. De Bruinsma-erfenis, het Endstra-imperium en het Heinekenlosgeld: de geparkeerde miljoenen lijken nergens meer veilig. Maar de wereld is groot en toevluchtsoorden voor lieden met een koffer vol zwarte euro’s zijn er volop. Wie wint de strijd om het criminele geld?Nieuw in deze editie: het bonnetje van Fred Teeven. Hoe de oud-officier van justitie een veroordeelde drugsbaron ‘beloonde’, de deal verzweeg voor de fiscus en daar als staatssecretaris over struikelde.

Wil je het boek lezen?De jacht op crimineel geld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marian Husken. Lezen De jacht op crimineel geld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN