Toen god een konijn was

Toen god een konijn was - Sarah Winman | Nextbestfoodprocessors.com

... en tragedie en alles daartussenin. Maar bovenal is het een roman over de liefde in al haar vormen ... Toen God een konijn was Archieven - Sophia Magazine ... . Toen god een konijn was book. Read 3,278 reviews from the world's largest community for readers. 1968. Het jaar dat heel Parijs de straat opgaat. Het jaa... 'Toen god een konijn was', het debuut van Sarah Winman, laat je vanaf de eerste kennismaking met Elly, de hoofdpersoon, niet meer los. Ze neemt je mee op een verslavende reis door haar fantasierijke leven, spannende avonturen, onwetendheid en laat je kennis maken met andere inspirerende personen in haar omgeving. Toen god een konijn was is een roman over een kindertijd, over opgroeien, over vriendschap en fa ... Download PDF Toen god een konijn was | BANK72 PDF ... . Toen god een konijn was is een roman over een kindertijd, over opgroeien, over vriendschap en familie, triomf en tragedie en alles daartussenin. Maar bovenal is het een roman over de liefde in al haar vormen. Het eBook kopen. Prijs: € 6,49. Je bent nu in de winkel voor Nederland. Dit is een roman over een zus en een broer. Het is een roman over een kindertijd, over opgroeien, over vriendschap en familie, triomf en tragedie en alles daartussenin. Maar bovenal is het een roman over liefde in al zijn vormen. 'Winmans stijl houdt het midden tussen die van John Irving en Curtis Sittenfeld ('Prep'), met volzinnen die zingen en zwieren, heerlijk excentrieke personages ... Totdat, op een zonnige ochtend, een wereldschokkende gebeurtenis hun band voor altijd dreigt te verbreken.Toen god een konijn was is een roman over een kindertijd, over opgroeien, over vriendschap en familie, triomf en tragedie en alles daartussenin. Maar bovenal is het een roman over de liefde in al haar vormen. Toen god een konijn was is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Toen god een konijn was PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Toen god een konijn was Totdat, op een zonnige ochtend, een wereldschokkende gebeurtenis hun band voor altijd dreigt te verbreken. Toen god een konijn was is een roman over een kindertijd, over opgroeien, over vriendschap en familie, triomf en tragedie en alles daartussenin. Maar bovenal is het een roman over de liefde in al haar vormen. 9-feb-2012 - Deze pin is ontdekt door Mariska Reudink. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Toen God een konijn was. Uitgever Orlando, Utrecht Verschenen 2011 ISBN 9789022959923 Kenmerken 324 pagina's, 22 cm, portr Aantekening Vert. van When God was a rabbit. - London : Headline Review, 2011 Bevat tevens: Leesclub Orlando: Interview, leesclubvragen en meer. - 12 p vert. uit het Engels door Miebeth van Horn. Koop Toen god een konijn was van Winman, s. met ISBN 9789022960042. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Toen God een konijn was omvat een hele bibliotheek aan thema's (vriendschap, dierenliefde, homoseksualitei...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Winman
DIMENSIE
3,35 MB
BESTANDSNAAM
Toen god een konijn was.pdf

OMSCHRIJVING

1968. Het jaar dat heel Parijs de straat opgaat. Het jaar dat Martin Luther King zijn leven verliest om een droom. Het jaar dat Eleanor Maud Portman wordt geboren.Het wereldbeeld van de jonge Elly wordt gevormd door de mensen om haar heen: haar liefhebbende maar hinderlijk afwezige ouders; een beste vriendin die naar patat ruikt; een lesbische tante die filmster is, een oude joodse buurman die het niet zo nauw neemt met de waarheid; een bejaarde dandy die al dansend haar leven in komt, meteen gevolgd door een Shirley Bassey-imitator, en, natuurlijk, een konijn dat god heet. In een kindertijd die zowel gewoon is als buitengewoon, is Elly's enige constante haar broer Joe.Twintig jaar later zijn Elly en Joe volwassen en nog net zo close als ze altijd waren. Totdat, op een zonnige ochtend, een wereldschokkende gebeurtenis hun band voor altijd dreigt te verbreken.Toen god een konijn was is een roman over een kindertijd, over opgroeien, over vriendschap en familie, triomf en tragedie en alles daartussenin. Maar bovenal is het een roman over de liefde in al haar vormen.

Wil je het boek lezen?Toen god een konijn was in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Winman. Lezen Toen god een konijn was Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN