De terroristenjaagster

De terroristenjaagster - Anoniem | Nextbestfoodprocessors.com

...e erg het er eigenlijk aan toe is met de wereld! Dat je eindelijk je oogkleppen afdoet en durft te lezen! De terroristenjaagster (Paperback) ... Amazon.it: Terroristenjaagster: het ware verhaal van een ... ... . Een onthullend verhaal van een joodse vrouw uit Irak, die een van de belangrijkste moslimterrorisme-experts ter... Het BOEK: " De terroristenjaagster" heb ik ook gelezen, een prachtboek die toch ok duidelijk uiteenzet hoe de geldstromen en organisaties werken om die terroristen heen. Prachtig dat u dit aanhaalt Linsky, dank daarvoor! Ondanks dat ik een beetje verward raakte door verandering van onderwerp in uw artikel, ... bol.com | De terroristenjaagster, Rita Katz ... ... . Prachtig dat u dit aanhaalt Linsky, dank daarvoor! Ondanks dat ik een beetje verward raakte door verandering van onderwerp in uw artikel, nml. De terroristenjaagster is een verbijsterend verhaal van een zeer moedige vrouw die ver voor 11 september haar angstaanjagende bevindingen doorgaf aan de CIA en de FBI. Zij negeerden haar waarschuwingen echter… Terroristenjaagster. De terroristenjaagster is het uitzonderlijke ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Anoniem
DIMENSIE
9,22 MB
BESTANDSNAAM
De terroristenjaagster.pdf

OMSCHRIJVING

Een onthullend verhaal van een joodse vrouw uit Irak, die een van de belangrijkste moslimterrorisme-experts ter wereld is. Vermomd als moslimvrouw infiltreerde ze in de VS in vele radicaal islamitische groeperingen om vitale informatie te verkrijgen over banden met organisaties als Hamas, Hezbollah en AlQaeda. Na de executie van haar vader door handlangers van Saddam Hoessien - hij werd ervan beschuldigd voor Israël te spioneren - en twee jaar huisarrest in Bagdad, besluit ze te vluchten. Via Iran en Israël komt ze in de VS terecht, waar ze voor een geheime dienst gaat werken.Op onnavolgbare wijze vertelt ze hoe ze door haar unieke kennis en ervaring van de moslimcultuur kon infiltereren in terroristische organisaties zonder ontdekt te worden. De terroristenjaagster is een verbijsterend verhaal van een zeer moedige vrouw die ver voor 11 september haar angstaanjagende bevindingen doorgaf aan de CIA en de FBI. Zij negeerden haar waarschuwingen echter... De auteur van De terroristenjaagster, die vanzelfsprekend anonime dient te blijven, werkt momenteel als adviseur voor diverse regeringsdiensten en is moeder van vier kinderen.

Wil je het boek lezen?De terroristenjaagster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anoniem. Lezen De terroristenjaagster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN