Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog

Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog - Kate Alice Marshall | Nextbestfoodprocessors.com

...de randpersonages te weten te komen. In zijn geheel is Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog interessant, razendspannend, origineel en vooral knap geschreven ... Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog | Gent ... . Mathilde Lemm - januari 2020. Zoek op bib.be. Auteur Kate Alice Marshall. Uitgeverij Karakter . Jaartal 2019. ISBN 9789045216959. Aantal pagina's 335. Prijs €19,99. Vertaald uit Engels. Originele titel Recensie: Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog - Kate Alice Marshall Jess is nooit helemaal genezen van het auto-ongeluk waarbij haar moeder omkwam. Ze gaat bij haar vader wonen, die in het meest afgelegen gebied van Canada leeft. Ze kent hem nauwelijks en bij hem wonen is het laatste wat ze wil. Daarna, ... Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog - Pluizuit ... . Ze gaat bij haar vader wonen, die in het meest afgelegen gebied van Canada leeft. Ze kent hem nauwelijks en bij hem wonen is het laatste wat ze wil. Daarna, is Jess nog maar net in leven. Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog wordt geplaatst in de young adult hoek. Dit is geen luchtig verhaal en daarom geschikt voor de oudere jongeren en volwassenen. De schrijfstijl van Marshall is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kate Alice Marshall
DIMENSIE
10,3 MB
BESTANDSNAAM
Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog.pdf

OMSCHRIJVING

Dit verhaal kent twee beginpunten. Een daarvan is op een landingsbaan in Alaska. Het andere is aan de oever van een meer, waar de regen als mist op me neerdaalt, terwijl de houten resten van de blokhut nog nasmeulen. Ik zal je beide versies vertellen: wat er gebeurde voordat mijn vader stierf, en wat er daarna gebeurde. En wanneer ik daarmee klaar ben, of te zwak ben om nog door te schrijven, dan zal ik dit notitieboek achterlaten op de plek waar de hut heeft gestaan. Mocht iemand ons, of mij, ooit komen zoeken, wie weet vinden ze dan mijn verhaal. Dus als jij dit leest, ben ik waarschijnlijk dood.

Wil je het boek lezen?Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Alice Marshall. Lezen Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN