Dagboek van een boekverkoper

Dagboek van een boekverkoper - Shaun Bythell | Nextbestfoodprocessors.com

...msten - en vaak ook de verschillen - van het boekverkopersbestaan nu en in Orwells tijd, heb ik aan het begin van elke maand in mijn dagboek een citaat uit Bookshop Memories gezet ... Shaun Bythell - Dagboek van een boekverkoper ... . In Dagboek van een boekverkoper doet Shaun verslag van zijn dagelijks leven in en rond de winkel en laat hij ons zien hoe hij als boekverkoper overleeft in onze digitale tijd, hoe je omgaat met lekkages die maar terug blijven komen, met een zwarte kat die telkens op je boeken gaat zitten, met personeel dat graag zijn eigen plan trekt en met klanten die soms wel heel aparte wensen hebben. Vind nuttige klantenrecensies en bekijk beoordelingen voor Dagboek van een boekverkoper op Amazon.nl. Lees eerlijke, onbevooroordeelde productrecensies van onze gebruikers. Dagb ... Maarten 't Hart over het boek 'Dagboek van een boekverkoper' ... . Vind nuttige klantenrecensies en bekijk beoordelingen voor Dagboek van een boekverkoper op Amazon.nl. Lees eerlijke, onbevooroordeelde productrecensies van onze gebruikers. Dagboek van een boekverkoper. Shaun Bythell. Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad: Bindwijze: Boek, Paperback (19-10-2017) Genre: Literaire non-fictie: Boekenliefde.nl: Dagboek van een boekverkoper op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Het Dagboek van een boekverkoper, dat Bythell vanaf 5 februari 2014 - een willekeurige datum - een jaar lang bijhield, is het antwoord op die vraag.Twaalf maanden lang beschrijft hij zijn pogingen om het hoofd boven water te houden. Met eindeloze tochten naar mensen, vaak nabestaanden, die van een boekencollectie af willen. In Dagboek van een boekverkoper doet Shaun verslag van zijn dagelijks leven in en rond de winkel en laat hij ons zien hoe hij als boekverkoper overleeft in onze digitale tijd, hoe je omgaat met lekkages die maar terug blijven komen, met een zwarte kat die telkens op je boeken gaat zitten, met personeel dat graag zijn eigen plan trekt en met klanten die soms wel heel aparte wensen hebben. Het e-book Dagboek van een boekverkoper, geschreven door Shaun Bythell, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95...

INFORMATIE

AUTEUR
Shaun Bythell
DIMENSIE
10,80 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van een boekverkoper.pdf

OMSCHRIJVING

Op zijn achttiende zag Shaun die eigenzinnige boekhandel in het Schotse kustplaatsje Wigtown voor het eerst. 'Die tent bestaat over een jaar niet meer,' zei hij toen achteloos tegen een vriend van hem. Dertien jaar later bestaat de boekhandel nog steeds en is Shaun de eigenaar van het grootste antiquariaat van Schotland. In Dagboek van een boekverkoper doet Shaun verslag van zijn dagelijks leven in en rond de winkel en laat hij ons zien hoe hij als boekverkoper overleeft in onze digitale tijd, hoe je omgaat met lekkages die maar terug blijven komen, met een zwarte kat die telkens op je boeken gaat zitten, met personeel dat graag zijn eigen plan trekt en met klanten die soms wel heel aparte wensen hebben. Ook neemt Shaun ons mee op reis als hij in zijn oude rode Renault door Schotland rijdt op zoek naar bijzondere boeken. Dit is het hartverwarmende verhaal van een man die leeft voor, met en tussen de boeken.

Wil je het boek lezen?Dagboek van een boekverkoper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Shaun Bythell. Lezen Dagboek van een boekverkoper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN