Eeuwelingen

Eeuwelingen - Steffie van den Oord | Nextbestfoodprocessors.com

...erbastering van Boenslinter, een gehucht van Bunsbeek, vroeger 'Boensbeek' geschreven ... Eeuwelingen van S. van den OordSteffie van den Oord | Boek ... ... .. Neer heeft de betekenis afwaarts, naar beneden. eeuwelingen in zonnetje. DEN HAM - Het is een jaarlijkse traditie als de bladeren van de bomen vallen: het najaarsconcert van de Hammer muziekvereniging Juliana. Bestel Eeuwelingen van Steffie van den Oord. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Eeuwelingen. Aan de hand van tweeëntwintig persoonlijke geschiedenissen schetst Steffie van den ... Eeuwelingen - Steffie van den Oord ... . Aan de hand van tweeëntwintig persoonlijke geschiedenissen schetst Steffie van den Oord in 'Eeuwlingen' een prachtig beeld van de twintigste eeuw.Ze overleefden de Spaanse griep, de crisisjaren en twee wereldoorlogen en zagen hun leven radicaal veranderen met de komst van de koelkast, de auto of zelfs elektriciteit. De eeuwelingen trouwden in 1937 en gingen letterlijk door dik en dun. Hun liefde overleefde oorlogen, hongernood en de Culturele revolutie. Meneer Xu noemt mevrouw Shao, die nooit van zijn zijde ... Honderdjarigen of eeuwelingen Nederland kent in 1965 ongeveer honderd honderdjarigen, ook wel eeuwelingen genoemd; twintig jaar later, in 1984, zijn dat er ruim vijfhonderd. In 1997 wordt de grens van duizend gepasseerd, in 2008 staat de teller op vijftienhonderd en in 2014 zijn het er al tweeduizend. Eeuwelingen. 5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 28 mei '19, 18:07. Bewaar ......

INFORMATIE

AUTEUR
Steffie van den Oord
DIMENSIE
7,67 MB
BESTANDSNAAM
Eeuwelingen.pdf

OMSCHRIJVING

Ze zijn honderd. En ouder. Ze overleefden de Spaanse griep, de crisisjaren en twee wereldoorlogen. Ze zongen het kroningslied van Wilhelmina in 1898. En ze kunnen het nog navertellen. Nederland telt 100 mensen van honderd jaar en ouder.In Eeuwelingen vertelt Steffie van den Oord in 22 persoonlijke geschiedenissen het verhaal van de twintigste eeuw.

Wil je het boek lezen?Eeuwelingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steffie van den Oord. Lezen Eeuwelingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN