De romantische boekhouder

De romantische boekhouder - Gerrit Zalm | Nextbestfoodprocessors.com

...er. Oud-directeur van het Centraal Planbureau ... Ebook ePUB: De romantische boekhouder - geschreven door ... ... . Met twaalf jaar de langstzittende minister van Financi n ooit. Naamgever van de Zalmnorm, leermeester van Wouter Bos, drager van de trotse bij - naam Il Duro . De romantische boekhouder is het levendige verslag van zijn loopbaan in ambtenarij en politiek. Openhartig vertelt hij over het reilen en zeilen op Financiën, de samenwerking met de overige ministers, zijn turbulente tijd als VVD-leider en zijn rol als vicepremier. De romantische boekhouder is het levendige ... De romantische boekhouder - Uitgeverij Balans ... . De romantische boekhouder is het levendige verslag van zijn loopbaan in ambtenarij en politiek. Openhartig vertelt hij over het reilen en zeilen op Financiën, de samenwerking met de overige ministers, zijn turbulente tijd als VVD-leider en zijn rol als vicepremier. De romantische boekhouder is het levendige verslag van zijn loopbaan in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrit Zalm
DIMENSIE
10,94 MB
BESTANDSNAAM
De romantische boekhouder.pdf

OMSCHRIJVING

De romantische boekhouder 1e druk is een boek van Gerrit Zalm uitgegeven bij Balans. ISBN 9789050188838 Zoon van een kolenboer. Oud-directeur van het Centraal Planbureau. Met twaalf jaar de langstzittende minister van Financi n ooit. Naamgever van de Zalmnorm, leermeester van Wouter Bos, drager van de trotse bij - naamIl Duro . Voormalig PvdA-lid en oud-fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer. Liefhebber van flipperkasten, die Nederland de euro bracht. Joviaal maar deskundig, vriendelijk doch gevreesd.Gerrit Zalm, fenomeen. In dit boek geeft hij, een van de hoofdrolspelers in de Nederlandse politiek van de afgelopen twintig jaar, voor het eerst openheid van zaken. De romantische boekhouder is het levendige verslag van zijn loopbaan in ambtenarij en politiek. Openhartig vertelt hij over het reilen en zeilen op Financi n, de samenwerking met de overige ministers, zijn turbulente tijd als VVD-leider en zijn rol als vicepremier. Hij gunt de lezer een blik in de coulissen vanEuropa , en ook pijnlijke zaken gaat hij niet uit de weg: de kwestie-Hirsi Ali, de perikelen rond Rita Verdonk en de val van het eerste kabinet-Balkenende. Bovendien geeft hij verrassende achtergronden bij de financi le crisis die de wereld op dit moment teistert.

Wil je het boek lezen?De romantische boekhouder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrit Zalm. Lezen De romantische boekhouder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN