Jommeke 172. fifi in de knoei

Jommeke 172. fifi in de knoei - Jef Nys | Nextbestfoodprocessors.com

...n. Ze komen door een toeval in Porto Libra aan en worden gehypnotiseerd door een goochelaar die hen in de ban houdt om hen handtassen te laten stelen ... Jommeke : fifi in de knoei - Te koop | 2dehands.be ... . fifi in de knoei 172 Beschrijving De bijna elfjarige Jommeke beleeft samen met zijn vrienden (Flip de papegaai, Filiberke en zijn hond Pekkie, de tweeling Rozemieke & Annemieke en hun aap Choco en natuurlijk niet te vergeten Professor Gobelijn) al bijna 50 jaar allerlei avonturen. FIFI IN DE KNOEI 172 . Het verkeerde land. DE PLASTIEKEN WALVIS 7. Jommeke - Jommeke & Co; Strips; Zeven sterren Beschrijving. Na een ontploffing i ... Akim Stripwinkel - Jommeke 172 - Fifi in de knoei ... ... . FIFI IN DE KNOEI 172 . Het verkeerde land. DE PLASTIEKEN WALVIS 7. Jommeke - Jommeke & Co; Strips; Zeven sterren Beschrijving. Na een ontploffing in zijn laboratorium weet professor Gobelijn niet meer wat doen. Als hij van Jommeke een kookboek cadeau krijgt, besluit hij dan maar een restaurant te openen … en dat levert hem niet ... Bestel JOMMEKE 172. FIFI IN DE KNOEI van Nys, Jef als Paperback voor 6.15€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Filiberke en de gravin zijn radeloos. Hun geliefde beestjes zijn al dagen verdwenen. Een oude man zag de honden op een boot stappen richting Porto Libra. Met de vliegende bol staan de gravin en onze vrienden in geen tijd op de aangewezen plaats. Ze zien er tientallen honden een markt overvallen. Fifi en Pekkie zijn er ook bij... Jommeke, Filiberke en de goochelaar gaan op onderzoek. Anatool heeft intussen de tweede boodschap in handen. Met de vliegende bol van professor Gobelijn vliegt hij richting Roemenië. ... FIFI IN DE KNOEI 172 . Neuzen bij de vlijt ... Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. Deze melding verbergen. Welkom Gast; Inloggen ... Alle belevenissen van Jommeke 35 Deel 35. Vorige Volgende . 172 Fifi in de knoei. Uitvergroten Scenario: Jef Nys: Tekeningen: Jef Nys: Uitgever(s) Dupuis: Jaar: 2004: Pagina's: 48: Kaft: > strips > Jommeke > Jommeke - 172 Fifi in de knoei - eerste druk 1993. Bekijk groter. Alleen online. Jommeke - 172 Fifi in de knoei - eerste druk 1993. Referentie: JOM172-930. Staat: Gebruikt. 1 Item. Afdrukken ; 2,49 € Aantal. In winkelwagen. Nieuwsbrief. Oké. Facebook; Volg ons ... Fifi in de knoei • Albumnummer: 172 • Jaar van uitgifte: 1993 • Aantal pagina's: 48. Fifi en Pekkie zijn ondeugend en krijgen op hun donder. Ze muizen er samen vanonder. Jommeke, Filiberke, de gravin van Stiepelteen en Tobias gaan op zoek naar de verdwenen honden. Bij de haven wordt een spoor gevonden. Jommeke strip - nieuwe look 172 Fifi in de knoei Beschrijving. Pekkie en Fifi worden door hun baasjes aan de deur gezet. Ze hebben alweer wat uitgespookt. Huilend zwerven ze door de straten en komen elkaar tegen. ... Jommeke 299: De flipposaurus. Jommeke strip - nieuwe look 226 Het...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Nys
DIMENSIE
3,31 MB
BESTANDSNAAM
Jommeke 172. fifi in de knoei.pdf

OMSCHRIJVING

De bijna elfjarige Jommeke beleeft samen met zijn vrienden (Flip de papegaai, Filiberke en zijn hond Pekkie, de tweeling Rozemieke & Annemieke en hun aap Choco en natuurlijk niet te vergeten Professor Gobelijn) al bijna 50 jaar allerlei avonturen.Ze hebben al zowat de hele wereld afgereisd. Een hele resem nevenfiguren maken elk om hun beurt hun opwachting. De meest gelezen familiestrip in Vlaanderen.

Wil je het boek lezen?Jommeke 172. fifi in de knoei in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Nys. Lezen Jommeke 172. fifi in de knoei Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN