HQN Roman - Dromen aan zee

HQN Roman - Dromen aan zee - Sherryl Woods | Nextbestfoodprocessors.com

...ft haar... HQN Roman 25 - Dromen aan zee ... Dromen van vrijheid - ISBN ... . Abby keert terug naar Chesapeake Shores, en dat heeft verrassende gevolgen! Eigenlijk heeft Abby O'Brien helemaal geen... HQN Roman - Dromen aan zee. Eigenlijk heeft Abby O'Brien geen tijd om haar jongste zusje, Jess, uit de problemen te helpen. Ze heeft haar handen vol aan... Eigenlijk heeft Abby O'Brien geen tijd om haar jongste zusje, Jess, uit de problemen te helpen. Ze heeft haar handen vol aan haar carr ... Dromen aan zee van Sherryl Woods | Boek en recensies ... ... . Ze heeft haar handen vol aan haar carrière en haar tweelingdochters van vijf. Maar als het om Jess gaat, kan ze geen nee zeggen. Sinds hun moeder hen jaren geleden verliet, heeft Abby als oudste de moederrol op zich genomen. Dus reist ze van New York naar haar geboortestadje Chesapeake Shores. Dromen aan zee. Abby keert terug naar Chesapeake Shores, en dat heeft verrassende gevolgen! Eigenlijk heeft Abby O'Brien helemaal geen ti...

INFORMATIE

AUTEUR
Sherryl Woods
DIMENSIE
9,9 MB
BESTANDSNAAM
HQN Roman - Dromen aan zee.pdf

OMSCHRIJVING

Eigenlijk heeft Abby O'Brien geen tijd om haar jongste zusje, Jess, uit de problemen te helpen. Ze heeft haar handen vol aan haar carrière en haar tweelingdochters van vijf. Maar als het om Jess gaat, kan ze geen nee zeggen. Sinds hun moeder hen jaren geleden verliet, heeft Abby als oudste de moederrol op zich genomen. Dus reist ze van New York naar haar geboortestadje Chesapeake Shores. Daar wacht haar een verrassing... Omdat zijn vader het zo graag wilde, is Trace Riley teruggekomen naar Chesapeake Shores. Maar hij is niet voor niets jaren geleden al vertrokken: hij heeft geen enkele ambitie om voor het familiebedrijf te werken. Bovendien is er nog een nadeel. Als hij in Chesapeake Shores gaat werken, komt hij ongetwijfeld zijn vroegere liefde, Abby O'Brien, weer tegen... Ooit begon Sherryl Woods (Arlington, Virginia) als journaliste, maar het schrijven van romans trok haar meer, en ze maakte een carrièreswitch. Het feit dat ze inmiddels 110 boeken heeft geschreven, bewijst dat haar keuze de juiste was.

Wil je het boek lezen?HQN Roman - Dromen aan zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sherryl Woods. Lezen HQN Roman - Dromen aan zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN