Vals Spel

Vals Spel - Rita Mae Brown | Nextbestfoodprocessors.com

.... Vals spel. Fin zit in een Spaanse politiecel ... Vals spel - Lezen is leuk ... . Hij wordt verdacht van moord. In het begin maakt hij zich nog niet echt zorgen. Valerie komt hem vast snel helpen. Fin heeft haar tijdens het backpacken ontmoet en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Val spreekt Spaans en is zijn tolk. Ze hoeft alleen maar even tegen die agenten te zeggen dat Fin op het moment van de moord bij haar was en dan laten ... Titel: Vals spel Uitgeverij: Van Holkema & W ... Mirjam Mous - Vals spel - Ik vind lezen leuk ... . Titel: Vals spel Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf Jaartal: 2010 Bladzijden: 272 Genre: detective Leeftijd: 12+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Of leen het boek bij de bibliotheek in Nederland of in België Het uitgangspunt van 'Vals spel' is dan wel minder origineel en het verhaal bij vlagen zelfs wat voorspelbaar, toch weet Mirjam Mous met overtuiging een naïeve en eigenwijze zestienjarige jongen neer te zetten, die blind van verliefdheid de ene stommiteit na de andere begaat. Als lezer wil je weten hoe het in hemelsnaam zo ver heeft kunnen ... Vals spel is een Nederlandstalige thriller geschreven door Mirjam Mous.Het boek wordt sinds april 2013 uitgegeven door Van Holkema & Warendorf.. Samenvatting. Het boek gaat over het hoofdpersonage genaamd Fin van Toor. Fin ging naar Spanje om met zijn broer te gaan wandelen. Vals spel was voor hem overduidelijk. Gelukkig werd dit niet aan tafel zo gezegd, want dat zou een zware overtreding zijn! Een verdenking van vals spel moet altijd via het meldformulier op de website. Maar eerlijk is eerlijk, ook de StepBridge Arbiter had bij het zien van dit spel weinig twijfel dat er sprake moest zijn van vals spel. Vals spel. Sportagent Myron Bolitar staat op het punt een grote slag te slaan. Net als Christian Steele, een rijzende ster in het American football en een belangrijke cliënt van Myron. Maar wanneer Christian een telefoontje krijgt van een voormalige vriendin, een vrouw van wie iedereen dacht dat ze dood was, dreigt de deal niet door te gaan. Het laatste nadeel kan echter moeilijk worden weerlegd. In het moderne wedstrijdbridge komt vals spel voor. Punt. Gelukkig blijft het beperkt tot incidenten met een zodanig lage frequentie dat het niemand stoort. Dit is bereikt met een serie maatregelen die de bridgeautoriteiten in de loop van de jaren hebben getroffen tegen vals spel. Vals spel In 1938 beschreef J...

INFORMATIE

AUTEUR
Rita Mae Brown
DIMENSIE
12,14 MB
BESTANDSNAAM
Vals Spel.pdf

OMSCHRIJVING

In het stadje Crozet (1733 inwoners) wordt de alledaagse rust verstoord oor de komst van een mysterieuze motorrijder. Hij zegt op zoek te zijn naar zijn vriendin Malibu, maar er niemand die ooit heeft gehoord van een vrouw met zo een exotische naam. Vanaf dat moment wordt de motorrijder niet meer teruggezien, maar zijn moetor staat nog steeds voor het postkantoor geparkeerd. Een paar dagen later, tijdens een natuurexcursie van de basisschool, wordt hij dood aangetroffen in de velden buiten Crozet. Wanneer hij blijkt te zijn vermoord, raakt het stadje volledig in de ban van deze raadselachtige misdaad.

Wil je het boek lezen?Vals Spel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rita Mae Brown. Lezen Vals Spel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN