Inleiding UML

Inleiding UML - Hendrik Jan van Randen | Nextbestfoodprocessors.com

...at zien hoe u deze afbeeldingen kunt maken ... Inleiding UML - NRC Webwinkel ... . Inleiding UML (Paperback). Iedereen die betrokken is bij het ontwerpen van software krijgt vroeg of laat te maken met UML, de internationaal... 'Inleiding UML' door Hendrik Jan van Randen - Onze prijs: €22,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Cursus: Inleiding Object-Oriëntatie en UML. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus. [contact-form-7 404 "Not Found"] Wil je ... Ebook ePUB: Inleiding UML - geschreven door Hendrik Jan ... ... . [contact-form-7 404 "Not Found"] Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? 'Inleiding UML' door Hendrik Jan van Randen - Onze prijs: €17,95 - Direct te downloaden Inleiding UML. Iedereen die zich bezighoudt met het analyseren en ontwerpen van software krijgt vroeg of laat te maken met UML, de internationaal... Bestel Inleiding UML van Hendrik...

INFORMATIE

AUTEUR
Hendrik Jan van Randen
DIMENSIE
3,58 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding UML.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen die zich bezighoudt met het analyseren en ontwerpen van software krijgt vroeg of laat te maken met UML, de internationaal gestandaardiseerde Unifed Modeling Language. Zowel gebruikers die vertellen wat ze met de software willen gaan doen, als software- ontwerpers, architecten, testers, analisten en program- meurs die de software uiteindelijk gaan bouwen: al deze mensen hebben een gemeenschappelijke taal nodig waarin ze met elkaar communiceren. Auteur Hendrik Jan van Randen kan putten uit talloze praktijksituaties dankzij zijn ruime ervaring als software-architect. Op heldere wijze beschrijft hij in dit boek de kenmerken van UML en hij toont allerlei model- leertechnieken die van pas komen bij analyse en ontwerp van software. De vele kleurrijke diagrammen in het boek zorgen ervoor dat u de stof gemakkelijk kunt onthouden. Bovendien wordt beschreven hoe u deze afbeeldingen zelf kunt maken. Dit boek biedt een gedegen en overzichtelijke inleiding in UML en is geschikt voor beginners, studenten en iedereen die er in zijn werk mee te maken krijgt.

Wil je het boek lezen?Inleiding UML in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hendrik Jan van Randen. Lezen Inleiding UML Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN