Jongerenbijbel

Jongerenbijbel - Nederlands Bijbelgenootschap | Nextbestfoodprocessors.com

...ijbel behalve de volledige NBV vertaling online, ook tips en handvatten van de EO- en onze Jongerenredactie Beam om je daarbij op weg te helpen ... „HSV-Jongerenbijbel had haast" - Kerk & religie - RD.nl ... . Daarom vind je in deze Jongerenbijbel behalve de volledige NBV vertaling online, ook tips en handvatten van de EO- en onze Jongerenredactie Beam om je daarbij op weg te helpen. Thema's Geloofsvragen Achtergronden Inleidingen Kennismaken Inspirerende Bijbelteksten Leestips voor dummies. Legenda. Verwijzing Kanttekening De jongerenbijbel is niet alleen een bijbel, maar het geeft de lezer ook extra informatie om het verhaal goe ... Jongerenbijbel - Bijbel met extra informatie! Online ... ... . Legenda. Verwijzing Kanttekening De jongerenbijbel is niet alleen een bijbel, maar het geeft de lezer ook extra informatie om het verhaal goed te kunnen begrijpen. Ook zijn er verschillende notities geplaatst, zodat de lezer wordt geholpen om de geleerde lessen in het dagelijks leven toe te passen. De Jongerenbijbel. De Jongerenbijbel is de Nieuwe Bijbelvertaling die jongeren helpt om de Bijbel (nog) beter te begrijpen. Dat komt doordat de Jongerenbijbel is aangevuld met extra's die ervoor zorgen dat jongeren de Bijbel kunnen toepassen in hun dagelijks leven. Aan de slag. Zo zijn er inleidingen geplaatst en is er per bijbelboek een themapagina toegevoegd. De Jongerenbijbel is er voor jou om de Bijbel te ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nederlands Bijbelgenootschap
DIMENSIE
11,82 MB
BESTANDSNAAM
Jongerenbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Jongerenbijbel 1e druk is een boek van Nederlands Bijbelgenootschap uitgegeven bij Jongbloed. ISBN 9789061268604 Deze bijbel, in De Nieuwe Bijbelvertaling, is speciaal ontwikkeld voor jongeren. Het is een bijbel met kanttekeningen, inleidingen, themapagina’s en diverse illustraties. De bedoeling is jongeren de bijbel nog beter te laten begrijpen. De bijbel wordt geleverd met verschillende covers, zodat jongeren zelf een omslag kunnen kiezen voor “hun” bijbel. De bijbel wordt geleverd met voorin een fullcolour katern van 48 pagina’s en achterin een fullcolour katern van 32 pagina’s. Verder wordt het binnenwerk volledig in twee kleurendruk (paarse steunkleur) uitgevoerd.

Wil je het boek lezen?Jongerenbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nederlands Bijbelgenootschap. Lezen Jongerenbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN