Of Ik Gek Ben

Of Ik Gek Ben - Michiel Stroink | Nextbestfoodprocessors.com

...Lol, ik ben 50% gek en 50% normaal . Emre (68088) voor 572 dagen ... OF IK GEK BEN - officiële trailer - YouTube ... . Oke ik ben normaal maar NIET SAAI >: • 1 • × Weet je zeker dat je dit commentaar wilt verwijderen? Deze commentaar ... Directed by Frank Lammers. With Monic Hendrickx, Fedja van Huêt, Sanne Langelaar, Tibor Lukács. A successful young artist faces his demons as he finds himself committed to a criminal hospital for a drug-induced crime he can't remember committing. 'Of Ik Gek Ben' lijkt trouwens ook iets te willen zeggen over d ... Michiel Stroink ... . 'Of Ik Gek Ben' lijkt trouwens ook iets te willen zeggen over de kunstenaar als grenzeloze rock-'n-roll-ster, maar het begin- en eindshot hebben zo weinig met de rest van de film te maken, dat het verder een verwaarloosbaar element is. 4,0. 3 Jokkie. geplaatst: 14 februari 2018, 20:15 uur. In Of ik gek ben blijven de 'gekken' vooral typetjes die Benjamin - door Weerts net niet té onsympathiek - van cynisch commentaar voorziet. Wat ook niet helpt, is dat elke dialoog of scène in de kliniek aanvankelijk lijkt te eindigen met een een flippende patiënt die zichzelf in de fik steekt of iemand tot moes slaat. Tijdens zijn studie gaf Michiel Stroink (1981) Nederlands en Maatschappijleer aan tbs-patiënten. Zijn ervaringen gebruikte hij voor het schrijven van zijn debuutroman Of ik gek ben. Michiel Stroink - Of ik gek ben. By: Mathilde. On: 31 maart 2017. With: 1 Comment. Benjamin, een succesvolle jonge kunstenaar, is verbijsterd als hij in een tbs-kliniek belandt. Hij kan niet geloven dat hij schuldig is aan wat hem ten laste wordt gelegd - maar door te veel drank en drugs kan hij zich van de bewuste avond niets meer herinneren. Of Ik Gek Ben, interview met Michiel Stroink ... Je wordt psychisch volledig doorgezaagd in een kliniek en ik ben ervan overtuigd dat er in ieder mens wel een klein schroefje los zit. Sommige mensen kunnen goed omgaan met dit mankement en gedijen heel erg goed op die manier. Schrijft roman...

INFORMATIE

AUTEUR
Michiel Stroink
DIMENSIE
9,45 MB
BESTANDSNAAM
Of Ik Gek Ben.pdf

OMSCHRIJVING

Benjamin, een succesvolle jonge kunstenaar, is verbijsterd als hij in een tbs-kliniek belandt. Hij kan niet geloven dat hij schuldig is aan wat hem ten laste wordt gelegd - maar door te veel drank en drugs kan hij zich van de bewuste avond niets meer herinneren. Het leven als tbs'er is absurd en meedogenloos, en hoe hij zich ook probeert af te schermen, de confrontaties in de kliniek laten hem niet onberoerd. Langzamerhand krijgt Benjamin weer grip op zijn eigen werkelijkheid, en geschokt kijkt hij terug op de asociale narcist die hij was in zijn vorige leven. Stap voor stap wordt Benjamin weer mens en verandert hij in een man die schijnbaar met beide benen stevig op de grond staat. Maar dan krijgt hij een brief die zijn wereld wederom op zijn grondvesten laat schudden. Wat is nu eigenlijk de waarheid? Of ik gek ben is een overdonderende roman over de dagelijkse gang van zaken in een tbs-kliniek, en over een man die niet meer weet wie of wat hij moet geloven.

Wil je het boek lezen?Of Ik Gek Ben in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michiel Stroink. Lezen Of Ik Gek Ben Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN