Vleugels voor verandering

Vleugels voor verandering - Jan Jacob Stam | Nextbestfoodprocessors.com

...cipes. Hoe zijn ze werkzaam in organisaties? Wat ervaren mensen in die organisaties daarvan? Dit boek geeft antwoord op deze en nog meer vragen over de systemisch-fenomenologische manier van werken in organisaties en in de maatschappij ... Vleugels voor verandering… - voor €21,95 - Die-Buch-Suche ... . Bovendien behandelt het vanuit diezelfde invalshoek ... Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Vleugels voor Verandering in Bussum vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl » Bestel Vleugels voor verandering van Jan Jacob Stam. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vleugels voor verandering Jan Jacob Stam • Boek • paperback. Samenvatting . Dit boek gaat over organisatie ontwikkelin ... Vleugels Den Haag: Yoga, Homeopathie, Slow coffee ... .nl » Bestel Vleugels voor verandering van Jan Jacob Stam. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vleugels voor verandering Jan Jacob Stam • Boek • paperback. Samenvatting . Dit boek gaat over organisatie ontwikkeling vanuit systemisch perspectief. Het gaat over systemische principes. Hoe zijn ze werkzaam in organisaties? Wat ervaren mensen in die organisaties daarvan? Vleugels voor verandering van Jan Jacob Stam kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789077290156. Vleugels voor verandering. Het boek van schrijver Jan Jacob Stam gaat over systemische principes. Hoe zijn ze werkzaam in organisaties? Wat ervaren mensen in die organisaties daarvan? Vleugels voor verandering. Het boek van schrijver Jan Jacob Stam gaat over systemische principes. Hoe zijn ze werkzaam in organisaties? Wat ervaren mensen in die organisaties daarvan? Dit boek geeft antwoord op deze en nog meer vragen over de systemisch-fenomenologische manier van werken in organisaties en in de maatschappij. Check in voor verandering met Inge van Zon: oprichtster van 'Vleugels voor verandering'. Het logo is een eenvoudige visualisatie van een vleugel (zijaanzicht!), en een symbolische weergave van het proces waarin verandering plaatsvindt. Dat is geen lineair proces, maar een lijn met verschillende bochten erin. Een boek dat heel toegankelijk de basis uitlegt van het kijken naar organisaties vanuit systemisch perspectief, het fenomenologische waarnemen. Maar ook hoe het linkt met Theory U. Met achterin ... Koop Vleugels voor verandering (9789077290156) je van Stam, Jan Jacob...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Jacob Stam
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Vleugels voor verandering.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat over organisatie ontwikkeling vanuit systemisch perspectief. Het gaat over systemische principes. Hoe zijn ze werkzaam in organisaties? Wat ervaren mensen in die organisaties daarvan? Dit boek geeft antwoord op deze en nog meer vragen over de systemisch-fenomenologische manier van werken in organisaties en in de maatschappij. Bovendien behandelt het vanuit diezelfde invalshoek een groot aantal kwesties zoals bijvoorbeeld fraude, succes, krimp, bedrijfsoverdracht, licenties. Er staan talloze voorbeelden in van organisaties en thema's, plus opstellingen daarover uit Europa, Latijns Amerika, Rusland en de VS. Samen maken ze dit boek tot de Lonely Planet in het land van systemisch-fenomenologisch werken.Jan Jacob Stam, oprichter van het Bert Hellinger Instituut Nederland en gewaardeerd opleider in meer dan twintig landen, is al vijftien jaar een voortrekker, onderzoeker en verspreider van het systemisch-fenomenologisch werken, onder andere in de vorm van organisatieopstellingen.Dit boek laat je kennis maken met Jan Jacob's ervaringen en inzichten. Het leest alsof je op een winteravond bij de open haard zit en Jan Jacob niet moe wordt om je deelgenoot te maken van deze bijzondere wereld.

Wil je het boek lezen?Vleugels voor verandering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Jacob Stam. Lezen Vleugels voor verandering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN