Mogelijkheid Van Een Eiland

Mogelijkheid Van Een Eiland - Michel Houellebecq | Nextbestfoodprocessors.com

...oot.nl/aanbevolen/boeken/mogelijkheid-van-een-eiland/ Abonneer je ... Mogelijkheid van een eiland - De Arbeiderspers ... ... De Opperzuster zegt van wel, maar zij vergeet één ding: de mogelijkheid van een eiland. Dit boek schetst een wrang toekomstbeeld. Het komt neer op de nietigverklaring van de mens als zodanig. Maar achter die sardonische buitenkant gaat meer nog dan in zijn vorige romans een noodroep om liefde schuil. Maar in Mogelijkheid van een eiland laat hij zien dat dit eigenlijk een dystopie is. Door Maarten Gehem Nog niet zo lang geleden sierden vooral de kl ... bol.com | Mogelijkheid van een eiland (ebook), Michel ... ... . Door Maarten Gehem Nog niet zo lang geleden sierden vooral de klassieke utopieën en dystopieën, de droombeelden en nachtmerries van de toekomst, de boekwinkels: die van Marx en zijn volgelingen, de feministen met Marge Piercy, de kapitalisten met Ayn Rand voorop, 1984 van Orwell, enzovoort. Mogelijkheid van een eiland. Michel Houellebecq (auteur), Martin De Haan (vertaler) Genre: Ideeënliteratuur, Toekomstromans, Romans. Inhoud; Details; Een cynische cabaretier ziet in een sektarische heilsboodschap de uitweg uit zijn deprimerende bestaan. Onderwerp Nihilisme. Titel Mogelijkheid van een eiland ... Productinformatie Mogelijkheid van een eiland. Daniel is een succesvolle komiek: met bijtende humor legt hij de pijnlijke plekken van onze tijd bloot en verdient daarmee veel geld. Toch is hij niet gelukkig - of hooguit incidenteel. Mogelijkheid van een eiland bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Title: Gratis Boeken Mogelijkheid van een eiland (PDF - ePub - Mobi) Van Michel Houellebecq , Author: matthew, Name: Gratis Boeken Mogelijkheid van een eiland (PDF - ePub ... Maar net als Houellebecqs eerdere romans laat Mogelijkheid van een eiland zich ook lezen als een pleidooi voor de liefde. Michel Houellebecq publiceerde essays en poëzie voordat hij zich in 1994 met de roman 'De wereld als markt en strijd', die bekroond werd met diverse prijzen, opwierp als belofte van de Franse letteren. Mogelijkheid van een eiland | ISBN 9789029587228 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Houellebecq
DIMENSIE
7,92 MB
BESTANDSNAAM
Mogelijkheid Van Een Eiland.pdf

OMSCHRIJVING

Daniel is een succesvolle komiek: met bijtende humor legt hij de pijnlijke plekken van onze tijd bloot en verdient daarmee veel geld. Door zijn status heeft hij de vrouwen bovendien voor het uitkiezen. Toch is hij niet gelukkig, of hooguit tijdelijk. Vele eeuwen later, lang nadat de mensheid is vervangen door een nieuwe intelligent soort, formuleert Daniels kunstmatige nazaat Daniel25 de vraag heel pregnant: valt een volmaakt rimpelloos leven te verkiezen boven een leven met (een paar) hoge toppen en (steeds meer) diepe dalen? De Opperzuster zegt van wel, maar zij vergeet één ding: de mogelijkheid van een eiland.Met deze roman, zijn vierde en misschien wel meest ambitieuze tot nu toe, trekt Michel Houellebecq de lijn van Elementaire deeltjes en Platform verder door. Nu de moderne westerse samenleving zich gretig lijkt te hebben aangepast aan het wrang-komische beeld dat hij ervan schetste, is het tijd voor de volgende fase: de nietigverklaring van de mens als zodanig. Maar net als Houellebecqs eerdere romans laat Mogelijkheid van een eiland zich ook lezen als een pleidooi voor de liefde.Michael Houellebecq (1958) is Frankrijks onbetwiste sterschrijver van dit moment.

Wil je het boek lezen?Mogelijkheid Van Een Eiland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Houellebecq. Lezen Mogelijkheid Van Een Eiland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN