Te gast op Lanwyn Manor

Te gast op Lanwyn Manor - Sarah E. Ladd | Nextbestfoodprocessors.com

... op Lanwyn Manor. Auteur/artiest: Ladd, Sarah E ... Te gast op Lanwyn Manor | Luisterboeken downloaden bij ... ... . Serie: Moederdag 'Te gast op Lanwyn Manor' van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Julia ... Lees meer. Schrijf een review. ISBN: 9789029729420. Levertijd: 1 - 3 werkdagen Als Julia Twethewey logeert op het landgoed Lanwyn Manor, komt ze voor de keuze tussen twee begeerlijke vrijgezelle broers te staan. "Te gast op Lanwyn Manor' van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Julia Twethewey logeert op het landgoed van h ... Te gast op Lanwyn Manor - Van Der Boom ... . Julia Twethewey logeert op het landgoed van haar neef in het hart van de Engelse mijnindustrie en wordt al snel meegesleept in […] 'Te gast op Lanwyn Manor' van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Julia Twethewey logeert op het landgoed van haar neef in het hart van de Engelse mijnindustrie en wordt al snel meegesleept in die complexe wereld. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat de oude kamers van het huis iets verborgen houden. Als Julia Twethewey logeert op het landgoed Lanwyn Manor, komt ze voor de keuze tussen twee begeerlijke vrijgezelle broers te staan. "Te gast op Lanwyn Manor' van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Te gast op Lanwyn Manor; Ladd, Sarah E.; EAN 9789029729420; CBC; Voorhoeve, Uitgeverij; White Dove Gifts Te gast op Lanwyn Manor van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Julia Twethewey logeert op het landgoed van haar neef in het hart van de Engelse mijnindustrie en wordt al snel meegesleept in die complexe wereld. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat de oude kamers van het huis iets verborgen houden. 'Te gast op Lanwyn Manor' van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Julia Twethewey logeert op het landgoed van haar neef in het hart van de Engelse mijnindustrie en wordt al snel meegesleept in die complexe wereld. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat de oude kamers van het huis iets verborgen houden. 'Te gast op Lanwyn Manor' van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Julia Twethewey logeert op het landgoed van haar neef in het hart van de Engelse mijnindustrie en wordt al snel meegesleept in die complexe wereld. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat de oude kamers van het huis iets verborgen houden....

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah E. Ladd
DIMENSIE
9,82 MB
BESTANDSNAAM
Te gast op Lanwyn Manor.pdf

OMSCHRIJVING

Als Julia Twethewey logeert op het landgoed Lanwyn Manor, komt ze voor de keuze tussen twee begeerlijke vrijgezelle broers te staan."Te gast op Lanwyn Manor' van Sarah Ladd neemt de lezer mee naar het Cornwall van 1818. Julia Twethewey logeert op het landgoed van haar neef in het hart van de Engelse mijnindustrie en wordt al snel meegesleept in die complexe wereld. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat de oude kamers van het huis iets verborgen houden. Dan leert ze de gebroeders Blake kennen. De oudste heeft zijn zinnen gezet op een huwelijk met Julia, en ze weet dat hij de ideale huwelijkspartner is. Maar ze voelt zich meer aangetrokken tot Isaac, de jongste broer. De aantrekkingskracht is wederzijds. Julia en Isaac raken verwikkeld in een maalstroom van vreemde gebeurtenissen en moeten hun best doen om aan de sociale verwachtingen te voldoen. Dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt…"Te gast op Lanwyn Manor' is een romantische Regency-roman zoals alleen Sarah Ladd die kan schrijven. Perfect voor de fans van Jane Austen!

Wil je het boek lezen?Te gast op Lanwyn Manor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah E. Ladd. Lezen Te gast op Lanwyn Manor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN