Sprekend leiderschap

Sprekend leiderschap - Nienke van Bezooijen | Nextbestfoodprocessors.com

...-rouw na baanverlies Sprekend leiderschap Lars Ros • Boek • paperback ... De twee belangrijkste leiderschapsstijlen vergeleken ... ... . Samenvatting . Spreken voor groepen voor leiders die vooruit willen is er maar één mogelijkheid over om te inspireren en vooruitgang te creëren die beklijft: het nieuwe spreken. Spreker Rik Vera is te boeken bij het Sprekershuys en spreekt over ondernemerschap, leiderschap, marketing, Customer Centricity, customer journey, digitale innovatie en sales. Hij is partner bij Nexxwork en expert op het gebied van klantgerichthei ... Magnetisch Charisma I Dagtraining Sprekend Leiderschap ... ... . Hij is partner bij Nexxwork en expert op het gebied van klantgerichtheid, disruptie, veranderende bedrijfsmodellen, sales en marketing. Covey spreekt van een cirkel van betrokkenheid en een cirkel van invloed zoals hieronder afgebeeld. In de buitenste cirkel bevinden zich dingen die we niet kunnen beïnvloeden, zoals 'de wereld', onze opvoeding, onze afkomst en het verleden. Blijkbaar spreken de rijtjes aan, want ze worden frequent herhaald. Maar om echt iets zinvols over leiderschap te kunnen zeggen, is toch echt wat meer ordening en diepgang nodig. Managers neerzetten als een min of meer noodzakelijk kwaad en leiders daar eendimensionaal tegen afzetten als te admireren personen die de wereld in beweging zetten doet het fenomeen leiderschap ernstig tekort. Robert Benninga staat voor leiderschap, executive coaching, performance improvement, verandermanagement en human capital development. Onderwerpen waarmee hij ervaring opdeed in zijn loopbaan in de top van het hotelwezen en de retailwereld. Benninga spreekt graag over succes en geluk en vooral hoe u dat met uw werknemers kunt bereiken. Leiderschap Collega's aanspreken, met deze 10 tips heeft het effect Een collega die zijn afspraken niet na komt, stelselmatig te laat komt, tijdens een belangrijke vergadering gaat zitten Whatsappen of achter hun rug om andere collega's zwart maakt. In februari 2014 was Pierre Quaedvlieg uitgenodigd op de School voor Politie Leiderschap (SPL) om in het kader van de SPL-serie Sprekende leiders te komen spreken over het succes van Esdégé-Reigersdaal waarvan hij directeur is. Esdégé-Reigersdaal is een koepel voor zorg aan mensen met een handicap in Noord-Holland en behoort tot de tien beste werkgevers van Nederland van 2013 in de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Nienke van Bezooijen
DIMENSIE
9,41 MB
BESTANDSNAAM
Sprekend leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Spreken voor groepen voor leiders die vooruit willen is er maar één mogelijkheid over om te inspireren en vooruitgang te creëren die beklijft: het nieuwe spreken. Het nieuwe spreken is volledig zichtbaar staan voor het publiek, authentiek, betrokken, dienend. Voorbij is het 'praatje houden met een briefje'. Dat kan écht niet meer, nergens. In het verleden behaalde resultaten... hebben geen toekomst meer. 'Thoughtleaders' en 'changemakers' weten dit al langer. Toch is de kennis hoe het nieuwe spreken werkt, slechts mondjesmaat bekend bij de leiders in Nederland.Met dit boek van Presentation Masters Nienke van Bezooijen en Lars Ros, leert Nederland 'het nieuwe spreken' kennen aan de hand van 20 verweven interviews met sprekende leiders in Nederland.

Wil je het boek lezen?Sprekend leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nienke van Bezooijen. Lezen Sprekend leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN