Futures

Futures - Herman Konings | Nextbestfoodprocessors.com

...e indicative and not appropriate for trading ... Futures Market Definition - investopedia.com ... ... Voor futures op aandelen of mandjes van aandelen (zoals de AEX) kan de prijs vrij eenvoudig berekend worden. Er zijn twee componenten die van invloed zijn op de prijs: Rente. Omdat men minder geld nodig heeft om een future te kopen in plaats van de onderliggende aandelen, spaart men rente uit. Futures zijn een vrij bekend beleggingsproduct onder handelaren. Met futures kunt u redelijk eenvoudig inspe ... Dow 30 Futures Koersen - Investing.com ... . Met futures kunt u redelijk eenvoudig inspelen op koersbewegingen. Let wel op: Futures zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie. Get the latest data from stocks futures of major world indexes. Find updated quotes on top stock market index futures. Futures zijn zowel offensief als defensief te gebruiken. Risico's. Het grootste risico van een future is de grootte van de onderliggende positie in de markt die een future vertegenwoordigt. In het voorbeeld van de AEX-index is het 200 maal de stand van de index. Co...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Konings
DIMENSIE
4,57 MB
BESTANDSNAAM
Futures.pdf

OMSCHRIJVING

Drie toptrendwatchers gidsen ons door onzekere tijden Herman Konings, Joeri Van den Bergh en Tom Palmaerts bundelen hun inzichten in één verzamelbundel. Vol trends waar we toekomsten kunnen op bouwen. Herman Konings verkent de nabije toekomst van handel (retail), wandel (mobiliteit) en warmte (gastheerschappij) met nauwelijks opgemerkte 'wendingen' als altruvatie, de bypass-economie, dividualisering, fygitale ruimten en de vlakke leeftijd. Joeri Van den Bergh toont aan hoe de nood aan échte Face Time bij de Generation Y and Z groter is dan ooit. Sociale media maken ons niet minder eenzaam. Gen Y is op zoek naar echte soulmates of 'bondgenoten', zowel in het leven als in merken en producten. Tom Palmaerts gaat op zoek naar onvermoede trillingen, ideeën die nog niet helemaal duidelijk zijn, maar die de potentie hebben om bestaande systemen te veranderen. Concepten die bij sommigen verblindende weerstand oproepen, maar die voor anderen juist de sparkle zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wil je het boek lezen?Futures in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Konings. Lezen Futures Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN