VOODOOKIND

VOODOOKIND - Ronald-Henk Ritsma | Nextbestfoodprocessors.com

...eze pagina en heb zelf ervaring met voodoo ... VOODOOKIND - Ronald-Henk Ritsma | 9789402183665 ... ... . Allereerst dien je te weten dat je er niet bang voor hoeft te zijn. Als je een schoon geweten hebt zijn er altijd helpers om je heen die de duivelse kant van voodoo neutraliseren. Voodookind gaat over rechercheurs McKagan en Craig die in Schotland geconfronteerd worden met een aantal mysterieuze moorden. De Nederlandse ruimtevaarder-in-spé Floris van Muiden is in diezelfde regio op vakantie met zijn ex-vriendin Gwyneth Allwright. Voodookind. 127 likes. Voodookind ist da ... Voodookind van Ronald-Henk Ritsma | Boek en recensies ... ... . Voodookind. 127 likes. Voodookind ist das Resultat der experimentellen Grenzwanderung zwischen Popmusik mit literarischem Anspruch und elektronischer Tanzmusik. Voodookind Ronald-Henk Ritsma. E-Book. € 8,56 Inclusief BTW + In winkelmand. Op verlanglijstje; Een razend spannende, vlot...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald-Henk Ritsma
DIMENSIE
10,51 MB
BESTANDSNAAM
VOODOOKIND.pdf

OMSCHRIJVING

Een razend spannende, vlot en realistisch geschreven avonturen detective met een vleug science fiction en het bovennatuurlijke. Rechercheurs McKagan & Craig onderzoeken een reeks mysterieuze sterfgevallen op de heide in Schotland, nabij een historisch slagveld. De dorpelingen denken dat het nabijgelegen kasteel Macdor behekst is, en dat een kwade macht verantwoordelijk is voor de moorden. Ze horen en zien vreemde geluiden en lichten. Floris van Muiden is daar op vakantie met zijn ex Gwyneth Allwright en erop gebrand om het kasteel te onderzoeken. Maar als het hem eindelijk lukt komt hij iets tegen dat hij liever niet had gezien. In de Bahamas beginnen de problemen. Het bedrijf waar hij voor werkt is in een race om het ruimtetoerisme verwikkeld en wil pertinent de eerste zijn. Er gebeuren vreemde ongelukken en voorvallen en Floris wordt achtervolgd door pech. Intussen gaan McKagan en Craig door met hun onderzoek. De zaken lopen uit de hand en Floris komt tot de conclusie dat hij terug moet naar het kasteel in Schotland om de boel op te lossen. Is er sprake van een kwade macht of is het iets anders? Een ware page-turner!

Wil je het boek lezen?VOODOOKIND in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald-Henk Ritsma. Lezen VOODOOKIND Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN