Aspe - Alibi

Aspe - Alibi - Pieter Aspe | Nextbestfoodprocessors.com

...spe de Hercule Poirotprijs voor zijn roman Zoenoffer ... Alibi | Aspe ... . In opdracht van VTM werden de eerste tien misdaadromans van Aspe in Brugge verfilmd tot een tv-serie, getiteld Aspe. Er werden tien reeksen opgenomen en uitgezonden. Pieter Aspes 19de thriller Alibi speelt zich grotendeels in Antwerpen af. Pieter Van in, Guido Versavel en Hannelore Martens verkassen tijdelijk naar de Scheldestad, op zoek naar sporen in een ... Pieter Aspes negentiende thriller Alibi speelt z ... Alibi - Pieter Aspe - 9789022319673 | Bruna.nl ... ... Pieter Aspes negentiende thriller Alibi speelt zich grotendeels in Antwerpen af. Pieter Van In, Guido Versavel en Hannelore Martens verkassen tijdelijk naar de Scheldestad, op zoek naar sporen in een onverkwikkelijke moordzaak. Een goede zet van Aspe, want Alibi is, vooral door de setting, een van zijn betere thrillers. Alibi book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers. ... Pieter Aspe is het pseudoniem van Pierre Aspeslag. Hij studeerde Latijn-Wetenschappen aan het Sint-Leocollege in Brugge. Na zijn humanoria volgde hij gedurende korte tijd de universitaire opleiding sociologie. Aspe - Alibi van Pieter Aspe kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789022319673. Pieter Aspe:Alibi. Druk 2016. Uitgeverij Manteau. Paperback. 289 pagina's. In heel mooie staat, bijna nieuwstaat. Verzendingskosten zijn voor de ... Bestel Alibi van Pieter Aspe. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Biografie Nederlands Aspe, Ackroyd, Aubert, Armstrong, Appel door een scholier | 4e klas aso | 11 jaar geleden 6. Samen ben je slimmer. Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit ... Trailer van het boek Alibi van Pieter Aspe Alibi | ISBN 9789022319673 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Alibi - Pieter Aspe - (ISBN: 9789022319673) | De Slegte Pieter Aspe - A...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Aspe
DIMENSIE
12,50 MB
BESTANDSNAAM
Aspe - Alibi.pdf

OMSCHRIJVING

20060034060In Brugge wordt met man en macht gewerkt aan de opnames van een nieuwe politieserie. De realiteit overtreft de fictie wanneer op het parkeerterrein bij de filmset de wagen van hoofdrolspeler Tack in vlammen opgaat. De brandweer doet een uiterst macabere ontdekking: in het uitgebrande wrak bevindt zich een verkoold lijk dat met handboeien aan het stuur werd vastgeketend. Tack blijkt ongedeerd en algauw wordt duidelijk dat de dader noch het lijk iets te maken heeft met de acteurs in Brugge. Uiteindelijk slaagt de onvolprezen Carine Neels erin om via een lijst van alle in België vermiste personen een spoor te vinden dat naar Antwerpen leidt. Vanaf dan verplaatst het werkterrein van Van In en Versavel zich naar de Scheldestad, waar ze, samen met de Antwerpse politie, op zoek gaan naar de identiteit van het slachtoffer en de dader. Guido Versavel beleeft in Antwerpen zijn tweede jeugd en Van In ontdekt er de geneugten van een bolleke Koninck.Meer boeken van Pieter Aspe.

Wil je het boek lezen?Aspe - Alibi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Aspe. Lezen Aspe - Alibi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN