Rena's belofte

Rena's belofte - Rena Komreich Gelisse | Nextbestfoodprocessors.com

...elijsten van de Nazi's. Rena 'kreeg' nummer 1716, zij heeft Auschwitz overleefd (en is in 2006 overleden)! Dat alleen al is heel bijzonder, maar vergeet niet dat zij het kamp ruim drie jaar heeft overleefd ... Rena's belofte - Rena Kornreich Gelisse;;Heather Dune ... ... . Bestel het boek: Rena's belofte voor slechts € 7.90 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Rena's belofte op Ramsj.nl Rena's belofte. Maart 1942: De Poolse Rena vertrekt met het eerste geregistreerde joodse vrouwentransport naar Auschwitz. Enkele dagen later arriveert ook haar zusje Danka. De jonge vrouwen verrichten dwangarbeid, lijden honger en ontsnappen ternauwernood aan de medische experimenten van nazi-dokter Mengele. Op 2 mei 1945 w ... Perfecte Buren: 'Rena's Belofte'- Rena Kornreich Gelissen ... ... . Enkele dagen later arriveert ook haar zusje Danka. De jonge vrouwen verrichten dwangarbeid, lijden honger en ontsnappen ternauwernood aan de medische experimenten van nazi-dokter Mengele. Op 2 mei 1945 worden ze bevrijd. In 1947 trouwt Rena met de Nederlander John Gelissen ... 'Rena's belofte' is de vertaling van het boek 'Rena's promise'. Het boek gaat over Rena, aangekomen met een van de eerste transporten uit Slowakije in Auschwitz en een van de weinige overlevenden van de kampen. Deze editie van het boek is een herbewerking die meer foto's en achtergrondinformatie bevat dan het originele. Rena's belofte is zo'n boek die je uitleest en met een zucht neerlegt. Hoewel het een heel zwaar onderwerp heeft, leest het boek fijn. De feiten onderaan de bladzijdes maken dit waargebeurde verhaal compleet. Beri...

INFORMATIE

AUTEUR
Rena Komreich Gelisse
DIMENSIE
7,79 MB
BESTANDSNAAM
Rena's belofte.pdf

OMSCHRIJVING

Maart 1942: De Poolse Rena vertrekt met het eerste geregistreerde joodse vrouwentransport naar Auschwitz. Enkele dagen later arriveert ook haar zusje Danka. De jonge vrouwen verrichten dwangarbeid, lijden honger en ontsnappen ternauwernood aan de medische experimenten van nazi-dokter Mengele. Op 2 mei 1945 worden ze bevrijd. In 1947 trouwt Rena met de Nederlander John Gelissen, commandant van het Rode Kruis. In 1954 emigreren ze naar Amerika, waar Danka inmiddels ook woont.

Wil je het boek lezen?Rena's belofte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rena Komreich Gelisse. Lezen Rena's belofte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN