De Flippokoning

De Flippokoning - J. Schoorl | Nextbestfoodprocessors.com

... de Looney Tunes.In België en Nederland werd de flippo voor het eerst geïntroduceerd in 1995, waarna er een ware rage ontstond ... De Flippokoning - J. Schoorl - 9789044633627 | Bruna.nl ... . Vooral bij kinderen van de basisschoolleeftijd was de ... De Flippokoning is een verzameling prachtige portretten die de lezer zal ontroeren, laten schateren en die de meest waardevolle verkapte levenslessen met zich meebrengt. John Schoorl (1961) is verslaggever voor de Volkskrant. Hij schreef drie muziekboeken en vier dichtbundels. Dagelijks arbeidsvitaminen voor het MKB, ondernemers en zakelijke beslisse ... De Flippokoning: van steenrijk naar straatarm ... . Hij schreef drie muziekboeken en vier dichtbundels. Dagelijks arbeidsvitaminen voor het MKB, ondernemers en zakelijke beslissers. Informatief, realistisch, en inspirerend. De Flippokoning is een verzameling prachtige portretten die de lezer zal ontroeren, laten schateren en die de meest waardevolle verkapte levenslessen met zich meebrengt. John Schoorl (1961) is verslaggever voor de Volkskrant. Hij schreef drie muziekboeken en vier dichtbundels. De Flippokoning online bestellen bij Donner! 'John Schoorl is bij mijn weten de enige schrijver in Nederland die poëzie ziet in zowel een frauderende bouwondernemer als een Brabantse snackbarkoning, en die beiden vroeg of laat weet te vangen in een altijd swingende, maar niet te imiteren stijl, eentje waar het schrijfplezier vanaf spat, waarin onbeperkt ruimte is voor experimenten, dialecten ... De Flippokoning; ISBN 9789044633610 Uitgever Prometheus Druk vanaf 1e Verschenen 06-09-2017 Taal Nederlands Bladzijden 256 pp. Bindwijze Paperback Rubriek Economie & management. De Flippokoning John Schoorl en andere journalistieke topverhalen ... De Flippokoning (e-book); J. Schoorl; EAN 9789044633627; Uitgeverij Prometheus, . Postorderboekhandel, informatie over boeken, muziek, software video. Flippokoning | ISBN 9789044633627 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
J. Schoorl
DIMENSIE
5,41 MB
BESTANDSNAAM
De Flippokoning.pdf

OMSCHRIJVING

'John Schoorl is bij mijn weten de enige schrijver in Nederland die poëzie ziet in zowel een frauderende bouwondernemer als een Brabantse snackbarkoning, en die beiden vroeg of laat weet te vangen in een altijd swingende, maar niet te imiteren stijl, eentje waar het schrijfplezier vanaf spat, waarin onbeperkt ruimte is voor experimenten, dialecten, obscure verwijzingen, straattaal, hoofdletters, onomatopeeën en heel veel songteksten, maar die altijd is geschraagd op mededogen en vooral feiten. Vaak zelfs veel meer feiten dan je tijdens het lezen zou vermoeden.' Aldus Michel van Egmond, bestsellerschrijver van Gijp en Kieft, over verslaggever John Schoorl. John Schoorls verwonderende blik leidt tot unieke, ontroerende en krankzinnige journalistieke verhalen. Hij beschrijft uiteenlopende figuren - van een Thaise plastische chirurg die beroemd is geworden door zijn vagina's, tot een dichtende loempiaverkoper, de laatste nog levende Ramone of de gevallen Flippokoning -, raakt op lichte wijze een fijne snaar en vertelt ons daarmee iets wat we nog niet wisten. Of reconstrueert de opkomst van de Mexicano-snack, het verhaal achter het Bloemetjesgordijn of het grootse leven van een in Dordrecht gestrande Texaanse troubadour. De Flippokoning is een verzameling prachtige portretten die de lezer zal ontroeren, laten schateren en die de meest waardevolle verkapte levenslessen met zich meebrengt. John Schoorl (1961) is verslaggever voor de Volkskrant. Hij schreef drie muziekboeken en vier dichtbundels. Voor zijn journalistieke werk won hij De Loep, de Citi Journalistic Excellence Award en De Tegel. In 2016 ontving hij de Jip Golsteijn Journalistiekprijs voor zijn reportage van De Jeugd van Tegenwoordig, genaamd 'De Anale Driehoek'.

Wil je het boek lezen?De Flippokoning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Schoorl. Lezen De Flippokoning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN