Het Grote Mamaboek

Het Grote Mamaboek - Gie van Roosbroeck | Nextbestfoodprocessors.com

...t met "Het leuke mamaboek" een zeer fleurig gelayout boek geschreven dat vol staat met dit soort lijstjes voor zwangere en al bevallen vrouwen, maar ook met leuke DIY-projecten, interessante webshops met kinderkledij, informatie over zwangerschappen en babyverzorging, apps die je leven makkelijker kunnen maken, en nog heel wat meer ... Leuke weetjes | Bestseller Boeken ... . Gebruikt: in goede staat (Zwangerschap & Opvoeding) - Te koop in Roeselare Met grote boodschappentassen brengt Helen nog wat Brianbrokjes naar het ziekenhuis. Maar ze valt door de grote spanning flauw en ze wordt overeind geholpen door haar collega Lex. Sara geeft 's avonds haar feestje en Werner zegt dat hij niet thuis zal zijn, omdat hij de boel in de gaten wil houden. Het grote mamaboek: 101... dingen die je moet weten als je moeder wordt - leuke spelletjes voor baby's -ideeën om e ... bol.com | Het Grote Mamaboek, Gie van Roosbroeck ... ... . Maar ze valt door de grote spanning flauw en ze wordt overeind geholpen door haar collega Lex. Sara geeft 's avonds haar feestje en Werner zegt dat hij niet thuis zal zijn, omdat hij de boel in de gaten wil houden. Het grote mamaboek: 101... dingen die je moet weten als je moeder wordt - leuke spelletjes voor baby's -ideeën om een goede mama te zijn - En nog veel meer! on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers....

INFORMATIE

AUTEUR
Gie van Roosbroeck
DIMENSIE
5,84 MB
BESTANDSNAAM
Het Grote Mamaboek.pdf

OMSCHRIJVING

101... dingen die je moet weten als je moeder wordt - leuke spelletjes voor baby's -ideeën om een goede mama te zijn. En nog veel meer!Je bent mama! Proficiat! Of het nu je eerste kind is of je vijfde, de geboorte van een nieuw mensje blijft altijd een wonder. Je kleine baby zal snel opgroeien tot een snoezige dreumes, een bijdehante peuter, een dappere kleuter... In dit boek vind je een heleboel praktische tips, toffe ideeën en leuke spelletjes om je baby te vertroetelen en de band met je kind te versterken. Geniet van de momenten met je baby! Dit boek helpt je alvast om de beste mama van de hele wereld te worden!

Wil je het boek lezen?Het Grote Mamaboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gie van Roosbroeck. Lezen Het Grote Mamaboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN