Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - Fusie en overnames in Nederland

Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - Fusie en overnames in Nederland - T.M. Stevens | Nextbestfoodprocessors.com

...ns, S.B. Garcia Nelen Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht ... Fusie en overnames in Nederland - T.M. Stevens;;S.B ... ... . paperback | Nederlands | 168 blz. | 2017. Fusies en overnames in Nederland biedt een actueel overzicht van juridisch relevante aspecten van de Nederlandse fusie- en overnamepraktijk. Fusie en overnames in Nederland . Handboek beursgang . Reeksen. Ars aequi cahiers privaatrecht. Aansprakelijkheid van de arbiter: 'bewuste roekeloosheid', 'ernstig verwijt' of 'bekwame arbiter' als maatstaf? Aansprakelijkheid van financiële toezichthouders Fusie en overnames | ISBN 9789492766045 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. ... Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht. Uitgever: Ars ... Fusies en overnames in Nederland - Ars Aequi ... . ... Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht. Uitgever: Ars Aequi Libri POD. ISBN: 9789492766045. Bindwijze: Paperback. Afmetingen: 16,0 x 24,0 x 1,0 cm. Gewicht: 279 gram. Fusies en overnames in Nederland biedt een actueel overzicht van juridisch relevante aspecten van de Nederlandse fusie- en overnamepraktijk. Ook niet-juridische onderwerpen komen aan bod, voorzover dat bijdraagt aan een beter begrip van de verschillende soorten transacties. Fusie en overname 26 producten gevonden. Verfijn resultaten. Verfijn op Hoofdrubriek. Economie (1) Juridisch (25) Management (5) Verfijn op extra. Aanbieding (3) Met recensies (1) Verfijn op soort. Boeken (24) E-books (2) Verfijn op serie (5) (re)organisatie, fusie en overname (3) Verfijn op jaar. 2018 (1) 2017 (2) 2015 (2) 2014 (3) 2013 (1 ... Fusies en overnames in Nederland biedt een actueel overzicht van juridisch relevante aspecten van de Nederlandse fusie- en overnamepraktijk. Ook niet-juridische onderwerpen komen aan bod, voorzover dat bijdraagt aan een beter begrip van de verschillende soorten transacties. Het boek biedt inzicht in de drijfveren voor fusies en overnames, waarderingskwesties, de structurering van fusie- en ... Noté /5: Achetez Fusie en overnames in Nederland de Stevens, T.M., Garcia Nelen, S.B.: ISBN: 9789492766045 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour ars aequi cahiers privaatrecht, reeks. reeks. Ars aequi cahiers privaatrecht. Werken. Aansprakelijkheid van de arbiter ... Fusie en overnames in Nederland . Hoe werkt de onrechtmatige daad? International Criminal Law | 2009/2012 . Karakteristiek van het privaatrecht...

INFORMATIE

AUTEUR
T.M. Stevens
DIMENSIE
9,43 MB
BESTANDSNAAM
Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - Fusie en overnames in Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - Fusie en overnames in Nederland 1e druk is een boek van T.M. Stevens uitgegeven bij Ars Aequi Libri. ISBN 9789492766045 Fusies en overnames in Nederland biedt een actueel overzicht van juridisch relevante aspecten van de Nederlandse fusie- en overnamepraktijk. Ook niet-juridische onderwerpen komen aan bod, voorzover dat bijdraagt aan een beter begrip van de verschillende soorten transacties. Het boek biedt inzicht in de drijfveren voor fusies en overnames, waarderingskwesties, de structurering van fusie- en overnametransacties, het totstandkomingsproces, acquisitiefinanciering, mededingingsperikelen, relevante fiscale aspecten, de rechten van werknemers en corporate governance in overnamesituaties. Uitgebreide aandacht wordt besteed aan in de praktijk belangrijke vormen van bedrijfsovernames: onderhandse aandelentransacties, openbare biedingen, activa-passiva-transacties en juridische fusie en splitsing. Waar nuttig wordt de theoretische behandeling afgewisseld met voorbeelden uit de praktijk. De tekst bevat uitgebreide verwijzingen naar actuele jurisprudentie en literatuur.De schrijvers van Fusies en overnames in Nederland zijn M&A-advocaten bij de Amsterdamse vestiging van Allen & Overy, het kantoor dat bij vrijwel alle grote transacties in Nederland is betrokken, en konden zo uit eigen ervaring putten voor praktijkvoorbeelden. Het boek is vooral vanuit de praktijk geschreven. Het boek is bedoeld voor gevorderde (rechten)studenten en voor hen die in de praktijk te maken krijgen met fusies en overnames.

Wil je het boek lezen?Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - Fusie en overnames in Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T.M. Stevens. Lezen Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - Fusie en overnames in Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN