Djinn patrouille op de Paarse Lijn

Djinn patrouille op de Paarse Lijn - Deepa Anappara | Nextbestfoodprocessors.com

... dido michielsen. unspeakable john bercow ... Lees verder - Blijtijds Magazine - Blijtijds.nl ... . dit is amerika karlijn van houwelingen. in het vlees roelof ten napel. mijn verhaal journal michelle obama. johan cruijff auke kok. de markies Een negenjarig Indiaas jongetje gaat op zoek naar een verdwenen klasgenoot en stuit op de grimmige waarheid achter de verdwijning.; Door Deepa Anappara Djinn patrouille op de Paarse Lijn : roman | De Pinte Win het boek Djinn patrouille op de paarse lijn. Op de boekenpagina heeft u kunnen lezen ... Djinn patrouille op de Paarse Lijn | Hebban.nl ... . Op de boekenpagina heeft u kunnen lezen over Djinn patrouille op de paarse lijn. Hier kunt u meedoen aan de winactie. De paden op! We hebben de 5 wandelroutes door Nederland voor u verzameld in dit artikel. Karin Bloemen. Djinn patrouille op de Paarse Lijn. Auteur: Deepa Anappara. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 4,99) Tweeten. Omschrijving Djinn patrouille op de Paarse Lijn. Drie weken geleden was ik gewoon een schoolkind, nu ben ik detective en heb ik een baantje bij een theekraam. Boek: Djinn patrouille op de Paarse Lijn - Deepa Anaparra Recensie: Marjo Categorie: Literaire romans Het leven van een kind in een sloppenwijk (basti) in een grote stad in India kan je niet bepaald... Djinn patrouille op de Paarse Lijn : roman (Book) Top; Book Dutch. Djinn patrouille op de Paarse Lijn : roman. Deepa Anappara (author), Anneke Bok (translator) +1 × ... Journaliste Deepa Anappara bekijkt het leven in een Indiase grootstad door de ogen van kinderen in haar debuutroman Djinn patrouille op de paarse lijn.De Nederlandse vertaling verscheen bij Hollands Diep. Catherine Vuylsteke las het boek. 'Misschien een vreemde keuze voor de titel' vertelt Catherine Vuylsteke in Pompidou, 'want de kinderen uit het boek, die in de Indiaanse sloppenwijken wonen ... Deepa Anappara Djinn patrouille op de Paarse Lijn recensie en informatie over de inhoud van deze Indiase roman. Op 27 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Hollands Diep de Nederlandse vertaling van Djinn Patrol on the Purple Line, het de eerste roman van de Indiase schrijver Deepa Anappara. Home Djinn patrouille op de Paarse Lijn. Djinn patrouille op de Paarse Lijn - Deepa Anappara. Ontluisterende roman over het moderne India Spreker(s): Yannick de Waal . € 12,99 Incl. btw Koop als download. Luisterfragment Uw browser kan helaas geen fragment afspelen ... Deepa Anappara Djinn patrouille op de Paarse Lijn. e-book ... Maar kinderen blijven verdwijnen en het drietal moet doodsbange ouders, een onverschillige politie en kwaadaardige djinns onder ogen zien om de waarheid aan het licht te brengen. Je kunt dit e-book lezen als je lid bent van de Bibliotheek. Djinn patrouille op de Paarse Lijn Deepa Anappara. Het boek; Drie weken geleden was ik gewoon een schoolkind, nu ben ik detective en heb ik een baantje bij een theekraam. De negenjarige Jai woont in een naamloze stad in het noorden van India.

Drie weken geleden was ik gewoon een schoolkind,
nu ben ik detective en heb ik een baantje bij een theekraam.

De negenjarige Jai woont in een naamloze stad in het noorden van India. Hij kijkt te veel realityshows over politie, denkt dat hij slimmer is dan zijn vriend Pari (ook al haalt die altijd hogere cijfers) en ziet zichzelf als een betere baas dan Faiz (terwijl ......

INFORMATIE

AUTEUR
Deepa Anappara
DIMENSIE
3,56 MB
BESTANDSNAAM
Djinn patrouille op de Paarse Lijn.pdf

OMSCHRIJVING

Drie weken geleden was ik gewoon een schoolkind,nu ben ik detective en heb ik een baantje bij een theekraam.De negenjarige Jai woont in een naamloze stad in het noorden van India. Hij kijkt te veel realityshows over politie, denkt dat hij slimmer is dan zijn vriend Pari (ook al haalt die altijd hogere cijfers) en ziet zichzelf als een betere baas dan Faiz (terwijl Faiz degene is met een baan).Wanneer een jongen van hun school vermist wordt, besluit Jai de kennis die hij heeft opgedaan tijdens het kijken van Police Patrol in de praktijk te brengen. Met Pari en Faiz aan zijn zijde waagt Jai zich in de gevaarlijkste delen van de uitgestrekte Indiase stad: de bazaar na sluitingstijd en zelfs het laatste metrostation van de paarse lijn. Maar kinderen blijven verdwijnen en het drietal moet doodsbange ouders, een onverschillige politie en kwaadaardige djinns onder ogen zien om de waarheid aan het licht te brengen.

Wil je het boek lezen?Djinn patrouille op de Paarse Lijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deepa Anappara. Lezen Djinn patrouille op de Paarse Lijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN