PuppyWijs. Het welzijn van je pup centraal

PuppyWijs. Het welzijn van je pup centraal - Petra de Munnik en Marleen Mulder-Aussems | Nextbestfoodprocessors.com

...jn van je hond en de relatie tussen jullie beiden centraal staat, dan ben je heel erg welkom ... Indische Sporen Download PDF ePUB ... . Telefoonnummer : 0492 91 27 92 Mail : [email protected] Wet dieren De Wet dieren (2013) heeft de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren (Gwwd) en een aantal andere wetten met regels voor het houden van dieren vervangen. De Wet dieren geeft regels die in hoofdzaak gehouden dieren betreffen. Ook worden dieren beschermd die niet worden gehouden, in het bijzonder door het verbod op dierenmishandeling en door het voorstel de plicht om hulpbehoevende ... Hondentraining en gedragstherapie in Breda e.o. Gebalanceerde training, met respect voor ... Opvoeding | Dog Livity - Hondenschool Den Haag | Oog voor ... ... ... Hondentraining en gedragstherapie in Breda e.o. Gebalanceerde training, met respect voor mens en dier, om de best mogelijke band op te bouwen met uw hond. Hondenschool Maroef Hondengedragscentrum tussen Hengelo en Enschede, verzorgd cursussen op een hondvriendelijke manier obv kalmerende signalen....

INFORMATIE

AUTEUR
Petra de Munnik en Marleen Mulder-Aussems
DIMENSIE
5,18 MB
BESTANDSNAAM
PuppyWijs. Het welzijn van je pup centraal.pdf

OMSCHRIJVING

PUPPYWIJSEen boek voor iedereen die nadenkt over het aanschaffen van een pup of in het bezit is van een pup. Het kan daarnaast interessant zijn voor mensen die een hond hebben die de puppyleeftijd al gepasseerd is en benieuwd zijn naar de nieuwste inzichten over het opvoeden en begeleiden van honden.Dit boek heeft als doel een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van honden. Hierin staat het creëren van een goede band tussen hond en mens centraal waarin hondeneigenaren leren hun hond beter te begrijpen.Waar gaat het boek over?Alles wat je nodig hebt om weloverwogen keuzes te maken om jouw pup te begeleiden naar een stabiele hond, waarin de natuurlijke behoeften van je pup centraal staan.De inhoud van het boek gaat o.a. over:* De voorbereiding (ras, fokker, wat aan te schaffen)* Begrijpen van gedrag (visie op hondengedrag, lichaamstaal,stress, veiligheid, hoe leren honden)* Praktische tips (de start, slapen, zindelijkheid, alleen zijn,socialisatie, gezondheid, activiteiten, hondenschool)

Wil je het boek lezen?PuppyWijs. Het welzijn van je pup centraal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra de Munnik en Marleen Mulder-Aussems. Lezen PuppyWijs. Het welzijn van je pup centraal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN