Het zwaluwnest

Het zwaluwnest - Kristel G. Clément | Nextbestfoodprocessors.com

...j Het Zwaluwnest verveel je je nooit. Meer informatie Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar [email protected] ... Vacation Home Het Zwaluwnest, Middelkerke, Belgium ... ... .nl of geef even een belletje (06 29 46 1011) Voor de duidelijkheid ook nog even de data's. Over ons. Op 19 januari 2019 is het woonzorgcentrum de Liendert vertrokken uit het pand Zwaluwenstraat 1. Het Vakantiehuis Het Zwaluwnest ligt op het platteland bij Slijpe, op 7 km van de kust en de stranden. Het biedt appartementen met gratis WiFi. Bij Het Zwaluwnest is ontzettend veel gelegenheid tot recreatie. Van een zwe ... De Huiszwaluw - Groepsaccommodatie 'Het Zwaluwnest' ... . Het biedt appartementen met gratis WiFi. Bij Het Zwaluwnest is ontzettend veel gelegenheid tot recreatie. Van een zwemvijver tot een voetbalveld en van een levend Mens-erger-je-niet tot een kinderboerderij. Eén ding is zeker, bij Het Zwaluwnest verveel je je nooit. Meer informatie Bij Het Zwaluwnest is ontzettend veel gelegenheid tot recreatie. Van een zwemvijver tot een voetbalveld en van een levend Mens-erger-je-niet tot een kinderboerderij. Eén ding is zeker, bij Het Zwaluwnest verveel je je nooit. Meer informatie In en om de accommodaties kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die Het Zwaluwnest rijk is. Ons complex is voorzien van recreatievijver om in te zwemmen, een beachvolleybalveld, een voetbalveld (met doelen), een waterspeelplaats, een kleine en een grotere speeltuin (o.a. met trampoline) en een kinderboerderij. 1 tip over Camping Het Zwaluwnest. Avion, 29-08-2012 Rapporteren. Kinderspeeltuig is er net genoeg. De grootouders kunnen de kleinkinderen hier net genoeg vertier bieden. Maar niet meer plaatsen, want het is een fijne rustige camping in een geweldige omgeving. toon volledige omschrijving. Wij hebben het prima naar ons zin gehad in het "zwaluwnest". De woning was ruim genoeg, schoon, mooi ingericht, en bovendien nog zo goed als nieuw. Het was fijn dat onze hond ook welkom was, we hebben vanuit Koudekerke diverse mooie wandelingen gemaakt op Walcheren. De accommodatie is een aanrader en waarschijnlijk komen wij nog een keer terug. Het zwaluwveld heeft een...

INFORMATIE

AUTEUR
Kristel G. Clément
DIMENSIE
5,39 MB
BESTANDSNAAM
Het zwaluwnest.pdf

OMSCHRIJVING

" "Het Zwaluwnest' is een uniek gelegen herberg in een dichtbegroeid bos. Je kan er eindeloze wandelingen maken in de ongerepte natuur, en onthaasten in een familiale sfeer. 's Avonds hoor je de wolven zingen." Dat is wat de folder zegt. De sympathieke uitbaters, de aantrekkelijke verblijfsformule en een mysterieuze bosnimf doen de rest. Maar die bosnimf draagt een groot emotioneel litteken met zich mee, dat hevig ontsteekt wanneer ze een van de gasten herkent. Het ontspannende verblijf van de gasten neemt even grillige kronkels aan als de vreemde begroeiing in het bos. De waarheid wringt zich in het gezelschap als een knetterende onweerswolk. Maar de natuur geeft haar geheimen nooit helemaal prijs.

Wil je het boek lezen?Het zwaluwnest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristel G. Clément. Lezen Het zwaluwnest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN