Toeval

Toeval - Johannes David John Schilder | Nextbestfoodprocessors.com

... onbepaalde oorzaak, waaronder wordt verstaan iedere gebeurtenis die onbedoeld, ongericht of ongestructureerd het plaatsvinden van een andere gebeurtenis bepaalt ... Toeval - NRC ... . Toeval Het toeval wordt bij veel spirituele stromingen gebruikt als richtingaanwijzer. Situaties doen zich niet toevallig voor. Er schuilt een diepere betekenis achter. Sommige mensen geloven in een universeel energieveld waarin alle gebeurtenissen zijn vastgelegd; het Akasha veld. Vanuit die gedachte bestaat toeval niet. Toeval bestaat niet, want ook toeval is onvermijdelijk Het fenomeen dat wij toeval noemen is in een opmerkelijke, doch ... Toeval | Trouw ... . Vanuit die gedachte bestaat toeval niet. Toeval bestaat niet, want ook toeval is onvermijdelijk Het fenomeen dat wij toeval noemen is in een opmerkelijke, doch niettemin onvermijdelijke, samenloop van omstandigheden. Het is namelijk onvermijdelijk dat de dobbelsteen op een bepaald getal valt en dat we elkaar tegenkomen op die plek in het buitenland. in hedendaagse spelling: avontuur...

INFORMATIE

AUTEUR
Johannes David John Schilder
DIMENSIE
4,15 MB
BESTANDSNAAM
Toeval.pdf

OMSCHRIJVING

Heb je ooit gevoeld dat er iemand in je buurt was, zonder je zintuigen te gebruiken?Ervaar je soms iets met je zintuigen of je gevoel, hoewel dit niet rationeel te verklaren is?Heb je in het verleden voorgevoelens of voorspellende dromen gehad?Toeval bestaat niet? Toevallig wel!Mijn naam is John Schilder. Ik ben geboren in Maastricht en opgegroeid in een gezin met Indonesische roots. Al sinds mijn jeugdjaren heb ik een fascinatie voor de vragen des levens – met name voor die vragen die gerelateerd zijn aan ogenschijnlijk onverklaarbare gebeurtenissen.In mijn zoektocht naar antwoorden heb ik in de loop der jaren een onzichtbare sturing mogen ervaren. Een sturing die mij door een samenloop van toevalligheden in contact liet komen met interessante mensen en boeken. Deze ontmoetingen leerden mij dat vele anderen eenzelfde nieuwsgierigheid ervaren naar onverklaarbare gebeurtenissen.Vandaar dat ik besloot mijn ideeën over de fenomenen des levens (en met name het verschijnsel toeval) te bundelen, om ze te delen met andere geïnteresseerden. Het door mij geschreven boek Toeval, dat geheel door toevalligheden tot stand is gekomen, vormt voor mij gevoelsmatig een onderdeel van mijn levensbestemming.Ik omschrijf mijzelf wel eens als een praktiserend christen. Dat houdt voor mij in de praktijk in dat ik mij in mijn levenswandel laat leiden door een niet-zichtbare sturing. In mijn uiteenzetting maak ik gebruik van religieuze, rationele en psychologische benaderingen. Het boek dient daarom met een open vizier gelezen te worden, zodat je vervolgens je eigen conclusies kunt trekken. Ik spreek dan ook de wens uit, dat dit werk jou als lezer enige handvaten mag bieden in je persoonlijke zoektocht naar de mogelijke antwoorden op … !

Wil je het boek lezen?Toeval in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johannes David John Schilder. Lezen Toeval Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN