De vrouw in mij

De vrouw in mij - Aart van Wijk | Nextbestfoodprocessors.com

...ekent dat ik lief, zorgzaam en volgzaam kan zijn, maar ook woest, speels en niet bang om de leiding te nemen ... Boekwinkeltjes.nl - Wijk, Aart van - De vrouw in mij - een ... ... . Er zitten zoveel vrouwen in mij verborgen... Zoveel vrouwen, zo stil als de zeebodem. Je zou wervelen als een vlinder als je een van hen kon aanraken. Je zou de wateren doen opstijgen in mij. Ik heb verschillende vrouwen geschapen in mijzelf. Ieder een eigen karakter, ieder een eigen belevingswereld. Eén van hen is bijvoorbeeld een dwaze met een eigenzinnige karakter. Ben een jongen van 21 en heb veel vr ... De vrouw in mij | Boeken ... . Eén van hen is bijvoorbeeld een dwaze met een eigenzinnige karakter. Ben een jongen van 21 en heb veel vrienden zit ook in een hechte vrienden groep. Ik heb nooit gehoord dat ik lelijk ben of iets dergelijks maar ik heb ook nooit de indruk gehad dat een meisje/vrouw ooit interesse had in mij. Zelf ben ik niet bewust op zoek naar een vriendin maar ik sla het ook niet van me af. Ik vraag me af hoe het komt dat er geen interesse is. Soms zit geluk in een piepklein hoekje. Juist daarom is het eigenlijk zonde als je kleine dingen net zo snel vergeet als dat ze gebeuren. Daarom wil ik wat vaker vrolijke vertelsels delen. Oftewel, positieve verhalen en anekdotes die het onthouden (méér dan) waard zijn. Vandaag mag een nogal nieuwsgierig kijkende vrouw uit de supermarkt het spits afbijten. Een verhaal over hoe een persoon je ... Fnac: een poëtische ode aan het vrouwelijke, De vrouw in mij, Aart van Wijk". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . redactie: Frank Janse beschrijving 'De vrouw in mij' is een ode aan het vrouwelijke in de mens. De gebeurtenissen in Keulen rondom een tijdens oudejaarsavond 2015, en de maatschappelijke commotie die daarop volgde, laten zien dat de mensheid als geheel nog ver verwijderd is van een leven in liefde, wederzijds respect en vrede. De andere vrouwen hadden schijnbaar hun bezigheden terug opgenomen, maar ik merkte toch dat hun blikken af en toe naar mij gingen. En verbeeldde ik me als ik dacht dat heel wat van hun opmerkingen over mij gingen? De oudere vrouw was me inmiddels met een spons helemaal aan het inzepen....

INFORMATIE

AUTEUR
Aart van Wijk
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
De vrouw in mij.pdf

OMSCHRIJVING

'De vrouw in mij' is een ode aan het vrouwelijke in de mens. De gebeurtenissen in Keulen rondom een tijdens oudejaarsavond 2015, en de maatschappelijke commotie die daarop volgde, laten zien dat de mensheid als geheel nog ver verwijderd is van een leven in liefde, wederzijds respect en vrede.Al tienduizend jaar regeren het op angst gefundeerde ego en het verstand van de mannelijke linkerhersenhelft. De mens onderdrukt daarmee het vrouwelijke principe in zichzelf; de vrouwelijke energie, wijsheid en seksualiteit, alsmede het vrouwelijke vermogen om waarachtig lief te hebben en te verbinden.Vrouwen worden letterlijk en figuurlijk onderdrukt. Mannen onderdrukken het vrouwelijke deel in zichzelf. Waar de helft wordt onderdrukt, kan het geheel niet in balans zijn. Yin en yang vormen samen de cirkel. De wereld verkeert nu dan ook in een complete disbalans.Sinds de afschaffing van de slavernij laat het vrouwelijke zich door wijsheid en verbinding steeds nadrukkelijker zien, zij het dat onze vrouwelijke kant momenteel nog de onderstroom is. De wijsheid van het hart, de vrouwelijke Sofia, is meer dan ooit nodig. De mens dreigt te bezwijken onder een overdaad aan mannelijk testosteron.Deze dichtbundel is een ode aan het vrouwelijke in de mens. De gedichten en korte verhalen verbinden de lezer met de vrouwelijke pool, om zo een bijdrage te leveren aan het herstel van de innerlijke balans in ons bewustzijn.Het is tijd om nu wérkelijk vanuit het hart te gaan leven, door de innerlijke tekorten van het ego te overstijgen en de waarheid van het hart onder ogen te komen.

Wil je het boek lezen?De vrouw in mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aart van Wijk. Lezen De vrouw in mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN