In de sporen van Alexander de grote

In de sporen van Alexander de grote - Michael Wood | Nextbestfoodprocessors.com

...edenis van het Oosten en het Westen. Op zijn dertigste heerste hij over het grootste rijk dat ooit heeft bestaan ... Collectie Michael Wood In de sporen van Alexander de Grote ... ... . Hierin bracht hij de culturen van Griekenland , Egypte, Perzië en Voor-Indië samen. Alexanders 30.000 km. lange veroveringstocht van Griekenland naar India was een explosie van moed, wreedheid, volharding en hebzucht. Alexander de Grote had in 336 v.Chr. een van de grootste rijken in de geschiedenis. Zijn invloed reikte van Egypte tot aan het westgrens van India. Alexander de Grote zag zichzelf als een godenz ... In de sporen van Alexander de grote: een tocht van 30.000 ... ... . Zijn invloed reikte van Egypte tot aan het westgrens van India. Alexander de Grote zag zichzelf als een godenzoon en noemde zichzelf Zeus Ammon, een Egyptische-Griekse godenmix. In de sporen van Alexander de grote | ISBN 9789089751515 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Reisverslag van de Britse documentairemaker langs de route van de veeljarige veldtocht die Alexander de Grote zo'n 2300 jaar geleden maakte via Turkije, Egypte, Irak, Afghanistan en India. In De Sporen Van Alexander De Grote is een geweldig boek. We raden u aan het boek van In De Sporen Van Alexander De Grote PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur In De Sporen Van Alexander De Grote In de sporen van Alexander de grote: een tocht van 30.000 km van Griekenland naar India Collectie Michael Wood: Amazon.es: Wood, Michael: Libros en idiomas extranjeros In de sporen van Alexander de Grote Alexander de Grote (356 - 323 v Chr.) is een icoon in de geschiedenis van het Oosten en het Westen. In een periode van nauwelijks 15 jaar bouwde hij het grootste rijk dat ooit heeft bestaan. Zijn 30.000 km. lange veroveringstocht door Azië was een explosie van moed, wreedheid, volharding en hebzucht. Read "In de sporen van Alexander de Grote een reis van Griekenland naar Azie" by Michael Wood available from Rakuten Kobo. Alexander de Grote (356 - 323 v Chr.) is een icoon in de geschiedenis van het Oosten en het Westen. In een periode van n... Alexander III van Macedonië (Oudgrieks: Ἀλέξανδρος Γ' ὁ Μακεδών, Aléxandros tritos ho Makedón) (Pella, 20 juli 356 v.Chr. — Babylon, 11 juni 323 v.Chr.), beter bekend als Alexander de Grote (Grieks: Μέγας Ἀλέξανδρος, Mégas Aléxandros of Ἀλέξανδρος ὁ Μέγας, Aléxandros ho Mégas) was koning van Macedonië. Alexander de Grote (356 - 323 v. Chr.) is een icoon in de geschiedenis van het Oosten en het Westen. Op zijn dertigste heerste hij over het grootste rijk dat ooit heeft bestaan. Hierin bracht hij de culturen van Griekenland , Egypte, Perzië en Voor-Indië samen. Alexander de Grote (356 - 323 v. Chr.) is een icoon in de geschiedenis van het Oosten en het Westen. Op zijn dertigste heerste hij over het grootste rijk dat ooit heeft bestaan. Hierin bracht hij de culturen van Griekenlan...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Wood
DIMENSIE
9,12 MB
BESTANDSNAAM
In de sporen van Alexander de grote.pdf

OMSCHRIJVING

Alexander de Grote (356 - 323 v. Chr.) is een icoon in de geschiedenis van het Oosten en het Westen. Op zijn dertigste heerste hij over het grootste rijk dat ooit heeft bestaan. Hierin bracht hij de culturen van Griekenland , Egypte, Perzië en Voor-Indië samen. Alexanders 30.000 km. lange veroveringstocht van Griekenland naar India was een explosie van moed, wreedheid, volharding en hebzucht. Tweeduizend jaar later tracht historicus Michael Wood te achterhalen wie deze verheerlijkte en ook verguisde veldheer was. Hiertoe reist hij de Alexanders gehele veroveringstocht na. Wood reist per jeep, trein, zeilboot, kameel en te voet. Soms met gewapende beveiliging om bandieten af te weren. Hij trekt door woestijnen en over gebergten en steekt vlaktes en rivieren over. Hij ontmoet handelaren, pelgrims, guerilla's en verhalenvertellers. Michael Wood combineert het verhaal van Alexanders tocht met zijn eigen reisverslag. Dat voert hem niet alleen terug in de tijd, maar zorgt ook voor een harde confrontatie met het heden. Het werk van de bekende Britse historicus en BBC-documentairemaker Michael Wood (1948) werd al vele malen geprezen en bekroond. Zijn boeken bieden de lezer een juiste combinatie van historie, wetenschap en avontuur. Michael Wood woont in Noord-Londen met zijn vrouw en dochters Minakshi and Jyoti.

Wil je het boek lezen?In de sporen van Alexander de grote in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Wood. Lezen In de sporen van Alexander de grote Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN