Het Vrouweneiland

Het Vrouweneiland - Inger Frimansson | Nextbestfoodprocessors.com

... en voor de kinderen is er een speeltuintje ... Meindert Talma & the Melisma Saxophone Quartet - Vrouweneiland ... . Het vrouweneiland de avonturen van Pierre Lasson, de brilaap en de toffe leguaan Vitalski. Nederlands | Paperback € 24,90 + 49 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20 Onze winkels ... Het grote publiek heeft het eiland nog niet echt ontdekt en dat terwijl het zo gemakkelijk te bereiken is door haar eigen vliegveld, maar niet verder vertellen hè! Kefalonia is groen door de bossige natuur, blauw door de heerlijke zee en alle andere kleuren van de regenboog door de vele kleurrijke dorpjes (hoogtepunten: het schilderachtige Assos en Fiskardo, aan de noordkust). In het boek The Mysterious Island van Jul ... De boeken van Inger Frimansson op ... - Boekbeschrijvingen.nl ... . In het boek The Mysterious Island van Jules Verne stort een groepje Amerikanen neer op een onbekend eiland en moet het zichzelf in leven houden met wat het eiland te bieden heeft. Dat gaat eigenlijk helemaal prima (ik ben pas op de helft van het boek). Een beetje zoals dat ene seizoen van Expeditie Robinson toen er een manneneiland en een vrouweneiland was. Het eiland wordt daarom ook wel vrouweneiland genoemd. Toen de Spanjaarden hier kwamen in de zestiende eeuw noemden ze het eiland vrouweneiland, vanwege de vele beelden van Ixchel die ze vonden. Op het eiland kun je veel verschillende dingen doen. Het vrouweneiland is een ijzingwekkende psychologische thriller over de verschrikkelijke consequenties die zich voordoen als in iemands leven alle remmingen wegvallen. Tobias Elmkvist is schrijver. Hij heeft een aantal goed gerecenseerde maar slecht verkopende dichtbundels gepubliceerd. Toeristische attracties zijn er nauwelijks op Isla Mujeres, het 'Vrouweneiland', op een kwartiertje varen van Cancún. Maar dat is ook precies het punt. Hier komen vakantiegangers om te luieren in een hangmat onder wuivende palmbomen met een ijskoude margarita bij de hand. U kunt er heerlijk pootjebaden in de turkooizen Caribische Zee of bij zonsondergang met de tenen in het zand genieten ... KABLAAAAAAM! Het vrouweneiland is een strip die qua verhaal volledig uit de koker van Antwerpse nachtburgemeester Vitalski komt. Hij zette op (on)geregelde tijdstippen een groep tekenaars bij elkaar, voederde ze pils en vinyl en overhaalde ze om hun talenten in …...

INFORMATIE

AUTEUR
Inger Frimansson
DIMENSIE
4,48 MB
BESTANDSNAAM
Het Vrouweneiland.pdf

OMSCHRIJVING

Het vrouweneiland is een ijzingwekkende psychologische thriller over de verschrikkelijke consequenties die zich voordoen als in iemands leven alle remmingen wegvallen.

Wil je het boek lezen?Het Vrouweneiland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inger Frimansson. Lezen Het Vrouweneiland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN