Wandelboekje van natuurvrienden

Wandelboekje van natuurvrienden - none | Nextbestfoodprocessors.com

...BOEKJE VOOR NATUURVRIENDEN is een boek van Heimans Recensie(s) Nostalgisch ogende bewerking van het manuscript van de 12e druk van een boekje uit 1900 van de bekendste Nederlandse biologen tijdens de eeuwwisseling ... Wandelboekje van natuurvrienden | 2016 | 9789075271973 ... ... . In 1900 verscheen de eerste druk van het Wandelboekje voor Natuurvrienden van de natuurvorsers Eli Heimans (1861-1914) en Jac. P. Thijsse (1865-1945). Een boekje Ôom erop uit te trekken en m ...Lees hieronder verder. Wandelboekje van natuurvrienden is daarnaast fraai vormgegeven. Het valt soepel open, handig voor onderweg. De vele kleurenfoto's maken het een aantrekkelijk geheel. Kortom, wil je te voe ... Wandelboekje van Natuurvrienden | 40 favoriete routes ... ...Lees hieronder verder. Wandelboekje van natuurvrienden is daarnaast fraai vormgegeven. Het valt soepel open, handig voor onderweg. De vele kleurenfoto's maken het een aantrekkelijk geheel. Kortom, wil je te voet van de natuur genieten, dan kun je met deze wandelgids gerust op pad. Hij brengt je op plekjes waar je anders nooit of slechts bij toeval zou komen. Wandelboekje van natuurvrienden 'Komt, makkers, mee naar buiten!' schreven natuurvorsers Eli Heimans (1861-1914) en Jac. P. Thijsse (1865-1945) in 1900 in het Wandelboekje voor Natuurvrienden. Hun zeer populaire boek was bedoeld 'om erop uit te trekken en met open oogen rond te zien in de natuur'. Het Wandelboekje van natuurvrienden - wederom met praktische afgeronde hoeken - is daarmee niet alleen een gevarieerde staalkaart van natuur- en landschapsorganisaties in Nederland, maar bovenal een uitnodiging de Nederlandse natuur aan den lijve te ervaren in 40 favoriete wandelingen. Het Wandelboekje van natuurvrienden - wederom met praktische afgeronde hoeken - is daarmee niet alleen een gevarieerde staalkaart van natuur- en landschapsorganisaties in Nederland, maar bovenal een uitnodiging de Nederlandse natuur aan den lijve te ervaren in 40 favoriete wandelingen. 'Wandelboekje van natuurvrienden' door Wim Huijser, Maarten Ettema - Onze prijs: €20,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. 40 favoriete wandelingen van natuurbeschermers / routebeschrijvingen / flora en fauna / met fragmenten uit het Wandelboekje van Heimans en Thijsse uit 1900 In 1900 verscheen de eerste druk van het Wandelboekje voor Natuurvrienden van de natuurvorsers Eli Heimans (1861-1914) en Jac. P. Thijsse (1865-1945). Een boekje 'om erop uit te trekken en met open oogen rond te zien in de natuur'. Bestel Wandelboekje van natuurvrienden van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Wandelboekje van Natuurvrienden Op pad door Nederland [Signalering] In 1900 verscheen het Wandel-boekje voor Natuur-vrienden van Heimans en Thijsse geschreven voor kinderen van tien tot dertien jaar "om de lust tot opsporen en waarnemen te wekken en te onderhouden". In 1900 verscheen de eerste dr...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,24 MB
BESTANDSNAAM
Wandelboekje van natuurvrienden.pdf

OMSCHRIJVING

In 1900 verscheen de eerste druk van het Wandelboekje voor Natuurvrienden van de natuurvorsers Eli Heimans (1861-1914) en Jac. P. Thijsse (1865-1945). Een boekje Ôom erop uit te trekken en met open oogen rond te zien in de natuurÕ. Nu, ruim een eeuw later, hebben 40 prominente bestuurders van natuurbeschermingsorganisaties zich door Thijsse en Heimans laten inspireren om hun favoriete wandeling te presenteren. Publicist en wandelaar Wim Huijser verzamelde deze wandelingen in dit Wandelboekje van natuurvrienden. Van de Helderse duinen tot het Limburgse Eyserbos, en van de Hoeksche Waard tot het Haaksbergerveen wordt de lezer uitgenodigd de wandelschoenen aan te trekken.

Wil je het boek lezen?Wandelboekje van natuurvrienden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Wandelboekje van natuurvrienden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN