Het territorium

Het territorium - Randy Alcorn | Nextbestfoodprocessors.com

...el te zoeken en de jongen te verzorgen. Uitingen die het verdedigen van eigen "grondgebied" aangeven ... Betekenis Territorium ... . Deze activiteiten beperken zich meestal tot een betrekkelijk klein gebied. Wanneer dit gebied (actief) wordt verdedigd dan wordt het een "territorium" genoemd. Mensen worden er zelden toe gedreven hun territorium met lijfelijk geweld te verdedigen, maar als het moet dan zal men tot geweld overgaan. Roodborsten zijn vaak erg nieuwsgierig en goed van vertrouwen. Tegen soortgenoten zijn zowel het m ... De of het territorium? Welk lidwoord ... . Roodborsten zijn vaak erg nieuwsgierig en goed van vertrouwen. Tegen soortgenoten zijn zowel het mannetje als het vrouwtje daarentegen heel agressief en ze verdedigen 's zomers en 's winters fel hun territorium. Ze tonen daarbij de rode borstveren. Meestal maken roodborsten hun nesten goed verborgen op de grond. Het delen van een territorium vereist dat het individu bepaalde aspecten van zijn gedrag ondergeschikt maakt aan de eisen van de groep waar­toe hij behoort. In het territori­um wat van iemand alleen is, heeft de eigenaar het voordeel zijn domein te beheren zoals hij dat zelf wil. Hoewel het voor u zeer vervelend is, is het voor een kat normaal om zijn territorium af te bakenen. Leer hoe u uw kat het gebruik van dit natuurlijke visitekaartje kunt afleren. Het ligt niet in de aard van de das om zich ongeremd voort te planten en tot een plaag te worden. Door de geboorten te regelen zorgen de dassen voor een stabiele dassenstand, in harmonie met het territorium. Het is niet mogelijk te spreken van een teveel aan dassen, of overschot, in een gebied. territorium - Zelfstandignaamwoord 1. (aardrijkskunde), (politiek) grondgebied 2. (biologie) woongebied van een individu of een groep van dieren dat tegen indringers verdedigd wordt Woordherkomst afgeleid van het Latijnse terra (aarde) met het achtervoegsel -orium Verwante begrippen ban, gebied, grondgebied, territoir Bram Jager en zijn buur - Deel 1 t/m 14 compleet - Dupuis uitgave - sc - 1ste druk 1968-1980 € 71,00 territoria Districten onder de jurisdictie van een staat, die niet de volledige autoriteit hebben zoals provincies of staten, maar een zekere plaatselijk bestuurlijke en wetgevende macht bezitten. Een steenmarter kiest als voorkeursbiotoop voor zijn territorium traditioneel een landelijke omgeving, het liefst in de nabijheid van menselijke activiteit (ook in verband met voedsel), maar ook kunnen ze diep in de bossen of op rotsen leven. De laatste jaren zijn er echter ook diverse meldingen van steenmarters die in steden leven....

INFORMATIE

AUTEUR
Randy Alcorn
DIMENSIE
3,5 MB
BESTANDSNAAM
Het territorium.pdf

OMSCHRIJVING

Kan één man alleen op zoek naar gerechtigheid het opnemen tegen de krachten van het kwaad die hem bedreigen?Als een schokkende moord hem in de wereld van jeugdbendes en rassenhaat drijft, gaat Clarence Abernathy wanhopig op zoek naar antwoorden op het geweld en op zijn eigen twijfels en worstelingen op het gebied van geloof en raciale vraagstukken.Aangemoedigd door zijn collega-columnist Jake Woods (de hoofdpersoon uit Randy Alcorn's bestseller Deadline) gaat Clarence een merkwaardig bondgenootschap aan met de blanke rechercheur Moordzaken, Ollie Chandler. Ondanks hun verschillen komen de twee dichter bij elkaar door hun gemeenschappelijke doel: een verbeten strijd tegen de duistere krachten die hun territorium niet gemakkelijk prijsgeven.Inzichten en hoop zijn verweven in deze nieuwe roman van Randy Alcorn, die met realistische en onvergetelijke personages een krachtige boodschap weet over te brengen van de strijd in het geloof en verzoening tussen bevolkingsgroepen.'Het territorium' is een roman vol spanning, humor, ontroering en stof tot nadenken.

Wil je het boek lezen?Het territorium in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Randy Alcorn. Lezen Het territorium Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN