Hemel onder Vuur

Hemel onder Vuur - Fred Teunissen | Nextbestfoodprocessors.com

...erie van de chemtrails. In dit boek doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid ... Hemel onder Vuur - wereldboeken.nl ... . Chemtrails bevatten nanodeeltjes van metalen en andere ... Hemel onder Vuur. Meer afbeeldingen. Hemel onder Vuur Een diepgaand onderzoek naar chemtrails Fred Teunissen. € 21,00. Aantal: + ... Hemel onder Vuur | ISBN 9789491728273 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Hemel onder Vuur'; 'n diepgaand chemtrailonderzoek..!! Door GuidoJ. / 7 december 2017. De mensen ... Hemel onder Vuur | Fred Teunissen - Doorbraak winkel ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Hemel onder Vuur'; 'n diepgaand chemtrailonderzoek..!! Door GuidoJ. / 7 december 2017. De mensen die gezond-denkende mensen menen te moeten uitmaken voor 'complot-gekkies' of 'samenzweringsfreaks', krijgen steeds minder mogelijkheden hun geschreeuw te uiten, zonder daarbij met de feiten voor de voeten gegooid te worden. Hemel in Strijd 2 - Kokardes onder vuur (Hardcover). Vanaf juni 1940 gaat alles snel, en de Franse nederlaag blijkt onafwendbaar. Het ''Rode... Hemel onder Vuur Fred Teunissen • Boek • paperback. Samenvatting . Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. In dit boek doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid. Hemel onder Vuur. Een diepgaand onderzoek naar chemtrails. Fred Teunissen Over de auteur Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. In dit boek doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid. ... Hemel in Strijd: Kokardes onder vuur - Philippe Pinard en Olivier Dauger Vanaf juni 1940 gaat alles snel, en de Franse nederlaag blijkt onafwendbaar. Het "Rode Duivels"-escadrille, actief in de frontlinie, ondergaat de wet van de sterkste en lijdt zware verliezen. Zaterdag 17 maart 2018, Fred Teunissen: "Hemel onder Vuur, De realiteit van Chemtrails" (Breda) Geplaatst op 2 januari 2018 door Roeland Beljon. Iedereen kent ze, de witte strepen die vliegtuigen achterlaten in de lucht. Wie de jaren 70 heeft meegemaakt weet dat die strepen er tegenwoordig anders uitzien. Hemel onder Vuur Een diepgaand onderzoek naar chemtrails Nederlands - Paperback. Fred Teunissen Beschikbaarheid: In voorraad. € 21,00. In winkelwagen . Zet op verlanglijst. Beschikbaarheid: In voorraad Levertijd: 1 - 2 days Overzicht. Journalist Fred ... Hemel onder Vuur. Fred Teunissen - Paperback / softback - 260 pagina's. Details Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. In dit boek doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid....

INFORMATIE

AUTEUR
Fred Teunissen
DIMENSIE
3,61 MB
BESTANDSNAAM
Hemel onder Vuur.pdf

OMSCHRIJVING

Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. In dit boek doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid.Chemtrails bevatten nanodeeltjes van metalen en andere stoffen die zo onvoorstelbaar klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent. Ze worden opgenomen in vitale organen en veroorzaken daar ontstekingen die ons ziek maken.Zoals Teunissen aantoont, is het 'sprayen' maar één kant van de chemtrail-medaille. De andere is het 'zappen': het met hoogfrequente elektromagnetische energie doorstralen van de met chemtrails bewerkte atmosfeer. Ook dit zappen heeft ingrijpende gevolgen voor de gezondheid van al wat leeft en groeit.De auteur pleit voor een SkyLab: een burgerinitiatief dat onafhankelijk van de overheid en met geavanceerde meetapparatuur vast gaat stellen wat er zoal uit de hemel op ons neerdaalt. Dit initiatief is onderdeel van zijn achtpuntenplan om het chemtrail-tij te keren.

Wil je het boek lezen?Hemel onder Vuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fred Teunissen. Lezen Hemel onder Vuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN