Kleurboek voor volwassenen 3 - Kleurboek no.3

Kleurboek voor volwassenen 3 - Kleurboek no.3 - Greet Haasnoot | Nextbestfoodprocessors.com

.... Op onze website(s) zijn per kleurboek een aantal pagina's te zien, kleurboeken mandalas kleurboeken mandalas is een serie eigentijdse kleurboeken met gedetailleerde ontwerpen! Elk kleurboek bestaat uit 30 of 31 enkelzijdige afbeeldingen ... Heel Holland kleurt in Kleurboeken (voor Volwassenen ... ... . En ieder kleurboek heeft 4 kleurvoorbeelden. De pagina's hebben een perforatierand. Zodat de platen makkelijk uit het boek te halen zijn. al deze kleurboeken zijn gedrukt op premium kwaliteit papier. Met meer dan 400 ... Kleurboek voor Volwassenen No. 3 met 20 kleurplaten gebaseerd op bloemenprenten en -tekeningen van Hollandse meesters uit het Rijksmuseum Amsterdam. Met een kleurboek voor volwassenen kun je ontspannen, even een mom ... kleurboeken voor volwassenen - 400 kleurboeken op de ... ... . Met meer dan 400 ... Kleurboek voor Volwassenen No. 3 met 20 kleurplaten gebaseerd op bloemenprenten en -tekeningen van Hollandse meesters uit het Rijksmuseum Amsterdam. Met een kleurboek voor volwassenen kun je ontspannen, even een moment voor jezelf nemen, rust creëren in een drukke dag, week of maand. De kleurplaten in dit boek zijn gemaakt door kunstenares Greet Haasnoot en gebaseerd op bloemenprenten van zeventiende- en achttiende-eeuwse Hollandse meesters uit de collectie van het Rijksmuseum Amsterdam. Laat je door deze prenten inspireren of maak juist ......

INFORMATIE

AUTEUR
Greet Haasnoot
DIMENSIE
11,96 MB
BESTANDSNAAM
Kleurboek voor volwassenen 3 - Kleurboek no.3.pdf

OMSCHRIJVING

Kleurboek voor Volwassenen No. 3 met 20 kleurplaten gebaseerd op bloemenprenten en -tekeningen van Hollandse meesters uit het Rijksmuseum Amsterdam.Met een kleurboek voor volwassenen kun je ontspannen, even een moment voor jezelf nemen, rust creëren in een drukke dag, week of maand.De kleurplaten in dit boek zijn gemaakt door kunstenares Greet Haasnoot en gebaseerd op bloemenprenten van zeventiende- en achttiende-eeuwse Hollandse meesters uit de collectie van het Rijksmuseum Amsterdam.Laat je door deze prenten inspireren of maak juist nieuwe kleurcombinaties. Alles kan bij het inkleuren, alles mag. Neem een goed kleurpotlood, kleur ragfijn of vet dik, laat kleuren in elkaar overgaan, binnen of buiten de lijnen maar vooral: geniet ervan om kleur af te geven.

Wil je het boek lezen?Kleurboek voor volwassenen 3 - Kleurboek no.3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greet Haasnoot. Lezen Kleurboek voor volwassenen 3 - Kleurboek no.3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN