Honderd Kamers

Honderd Kamers - Maxime Paredis | Nextbestfoodprocessors.com

...ller waarin twee vrouwen de leugens proberen te ontrafelen die zich in het hart van hun bestaan bevinden ... Honderd Kamers | 9789462421073 | Boeken | Boekhandel Heijink ... . Emma vindt een oud, gehavend dagboek in een rommelige kamer van het enorme landhuis waar ze woont. Samen met haar zus Robin probeert ze de oorsprong van het boekje te achterhalen. Recensie Honderd kamers door Yana Pauwels: In Honderd kamers vindt Emma een dagboek in het landhuis waar ze woont. Samen met haar zus Robin probeert ze te achterhalen waar het boekje vandaan komt en wat er juist in staat. Daarnaast volgen we Sophie, haar man en hun twee kinderen die hun intrede doen in datzelfde… Honderd ... Honderd kamers | LeesKost ... . Daarnaast volgen we Sophie, haar man en hun twee kinderen die hun intrede doen in datzelfde… Honderd Kamers. Honderd Kamers is een psychologische thriller waarin twee vrouwen de leugens proberen te ontrafelen die zich in het hart van hun bestaan bevinden. Emma vindt een oud, gehavend dagboek in een rommelige kamer van het enorme landhuis waar ze woont. Samen met haar zus Robin probeert ze de oo...

INFORMATIE

AUTEUR
Maxime Paredis
DIMENSIE
12,29 MB
BESTANDSNAAM
Honderd Kamers.pdf

OMSCHRIJVING

Honderd Kamers is een psychologische thriller waarin twee vrouwen de leugens proberen te ontrafelen die zich in het hart van hun bestaan bevinden.Emma vindt een oud, gehavend dagboek in een rommelige kamer van het enorme landhuis waar ze woont. Samen met haar zus Robin probeert ze de oorsprong van het boekje te achterhalen. Maar geleidelijk raken ze ervan overtuigd dat ze op het spoor van een verschrikkelijk geheim zijn beland.Wanneer Sofie met haar jonge gezin naar hetzelfde landgoed verhuist, begint ze onverklaarbare dingen te zien. Bovendien gedraagt haar echtgenoot zich anders dan normaal. Slaat haar verbeelding op hol of is er meer aan de hand? Maxime Paredis (1990) werkt als auteur en vertaler in en rond Gent. Zijn directe, meeslepende schrijfstijl schept fascinerende personages, die zich wanhopig staande proberen te houden in een web van leugens. Honderd Kamers is zijn eerste boek.

Wil je het boek lezen?Honderd Kamers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maxime Paredis. Lezen Honderd Kamers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN