Spoorlandschap, een gids voor treinreizigers

Spoorlandschap, een gids voor treinreizigers - Wies Sanders | Nextbestfoodprocessors.com

...n app voor slechtziende treinreizigers uitgebracht ... NS vervangt 'dames en heren' door 'reizigers' - NRC ... . De extra grote letters en iconen in NS Perronwijzer moeten het voor mensen met een beperkt zicht makkelijker maken om met de trein ... Treinreizigers tussen Groningen en Assen én tussen Groningen en Weener/Veendam zijn vanaf woensdag 6 mei tijdelijk aangewezen op vervangend busvervoer. Dan begint spoorbeheerder ProRail aan ... Het is weer half december en dat betekent dat een nieuwe dienstregeling voor bussen én treinen ingaat. De veranderingen kunnen ertoe leiden dat een bus ... De ervaring van de treinreis by Bureau Spoorbouwmeester ... ... . De veranderingen kunnen ertoe leiden dat een bus niet meer doorrijdt naar een halte waar je ... Ik heb eigenlijk een voorkeur voor eerste klas. Welke ontmoeting in de trein zult u nooit vergeten? Het was lang geleden, op de nachttrein van Londen naar Glasgow, een toevallige ontmoeting met een vrouw in de restauratie mondde uit in een nacht vol passie in mijn coupé met op de achtergrond het geluid van stalen wielen over de rails. Treinreizigers vinden Lage Zwaluwe het slechtste treinstation van Nederland. Dat blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Te midden van de weilanden en naast ... In Europa hebt u bij annulering of vertraging (van meer dan 60 minuten) van uw treinrit recht op een schadeloosstelling, bijstand en, indien nodig, het recht om te kiezen tussen de terugbetaling van uw ticket of een alternatieve oplossing. We hebben deze korte gids opgesteld waarin we uitleggen wat uw rechten zijn. Pendelen met een blad voor de mond: treinreizigers in Leuven wennen aan nieuwe voorschriften op kalme perrons 04/05/2020 om 14:57 door Ruben De Keyzer Foto: Dirk Vertommen 1 januari 2004, een treurige dag voor Bossche rokers. Vanaf dat moment was roken in de trein verboden. De asbakken - die normaal in de leuningen of in het tafelraampje geplaatst waren - werden dichtgelast. Voor die tijd was het de normaalste zaak van de wereld om een peukie te roken in de wagons. India...

INFORMATIE

AUTEUR
Wies Sanders
DIMENSIE
3,51 MB
BESTANDSNAAM
Spoorlandschap, een gids voor treinreizigers.pdf

OMSCHRIJVING

Spoorlandschap, een gids voor treinreizigers 1e druk is een boek van Wies Sanders uitgegeven bij Uitgeverij Thoth. ISBN 9789068682243 Spoorlandschap, een gids voor treinreizigers brengt verandering in het doorgaans grijze imago van het spoorwegnet door op informatieve wijze de achtergronden van spoor- en stationsaanleg te schetsen. De lezer maakt kennis met diverse aspecten van het Nederlandse spoornet: de aanleg en ontwikkeling vanaf 1839 tot OP beden, de verschillende perron- en stationstypen en actuele ruimtelijke thema's als 'lightrail' (tram en sneltram) en verdwijnende stationsarchitectuur. - Daarnaast worden er acht treinreizen door Nederland gemaakt. Zo kunnen er alvast imaginaire reizen worden ondernomen over de hogesnelheidslijnen (HSL) naar Duitsland of België, maar er kan ook romantisch worden gereisd door het Noorden, het Gooi of Limburg. Spoorlandschap fungeert als een heldere introductie op de railinfrastructuur en stelt zowel de geïnteresseerde leek als architecten en beleidsmakers in staat hun inzicht in dit complexe fenomeen te vergroten.

Wil je het boek lezen?Spoorlandschap, een gids voor treinreizigers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wies Sanders. Lezen Spoorlandschap, een gids voor treinreizigers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN