De Helende Stem

De Helende Stem - Loucas van den Berg | Nextbestfoodprocessors.com

.... Loucas van den Berg gaat hierin uit van de vijf aspecten van de helende stem te weten: energie, adem, ritme, toon en verbeelding ... De Helende Stem van Loucas Van Den Berg 3 x tweedehands te ... ... . III De helende dialoog tussen stem en ziel In dit blok gaan we onze gewonde stukken helen door het gebruik van je bezielde stem. Dit kan inhouden dat je heel zachtjes zingt voor het bange en gewonde kind in jezelf. Het kan zijn dat je een ziek of kwetsbaar orgaan in je lichaam deze bezielde trilling toezendt. Een nieuwe visie op de essentie, het gebruik en de toepassing van de helende trilling in de vorm van stem, geluid en muziek. De ... handtekening-loucas-van-den-berg | Helende Stem ... . Een nieuwe visie op de essentie, het gebruik en de toepassing van de helende trilling in de vorm van stem, geluid en muziek. De Helende Stem is een uniek en veel geprezen boek omdat het een nieuwe wijze van werken met de genezende stem beschrijft, gebaseerd op talloze ervaringsgegevens en onderzoek verzameld door Loucas van den Berg. Het is enerzijds praktisch opgezet met vele oefeningen voor ... In de werkwijze die ik 'helende stem' noem gebruiken we ons lichaam als klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem te laten vibreren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten. In de werkwijze die ik 'helende stem' noem gebruiken we ons lichaam als klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem te laten vibreren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten. De Helende Stem (Onbekende bindwijze). De helende stem is uniek omdat het een nieuwe wijze van werken met de genezende kracht van de stem beschrijft,... De Helende Stem opleiding. De inschrijving voor de nieuwe Opleiding Helende Stem 2020 van Loucas van den Berg welke start op 8 april 2020 is geopend. Loucas werkt al 27 jaar met de helende stem en trilling. De opleiding bevat al zijn ervaring en is gebaseerd op een unieke methode waarin stem, beeld en geluid persoonlijke groei en ontwikkeling kernachtig ondersteunen. De helende stem. Het maken van geluid is de oudste helingsvorm in de geschiedenis. Oude natuurvolken en sjamanen gebruikt...

INFORMATIE

AUTEUR
Loucas van den Berg
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
De Helende Stem.pdf

OMSCHRIJVING

De helende stem is uniek omdat het een nieuwe wijze van werken met de genezende kracht van de stem beschrijft, die gebaseerd is op talloze ervaringsgegevens en onderzoek, verzameld door de auteur.De stem is een zeer krachtig instrument dat ons helpt om voorbij het denken onze diepste essentie aan te boren en klachten en blokkades op wezenlijk niveau te genezen. De stem is een energetisch klankinstrument. Het is levendiger dan ieder ander instrument en het bevat het natuurlijke magnetisme dat andere instrumenten missen.Met zijn therapeutische en muzikale achtergrond maakt Van den Berg de helende stem toegankelijk met oefeningen die een duidelijke opbouw kennen. Treffend zijn de oefeningen ter heling van angst en pijn en het opheffen van emotionele blokkades. De lezer wordt aan de hand van instructies steeds dieper naar de kern van zijn wezen geleid. De ziel wordt in trilling gebracht. De auteur stelt dat we niet verlost hoeven te zijn van alle kwalen om onze kern te voelen en heelheid te ervaren. Iedereen kan dit leren.Het boek richt zich op verschillende doelgroepen. Het is enerzijds praktisch opgezet met vele oefeningen voor zelfheling en innerlijke groei en anderzijds biedt het therapeuten mogelijkheden ter verdieping van hun werkzaamheden.

Wil je het boek lezen?De Helende Stem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loucas van den Berg. Lezen De Helende Stem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN