Het weeskind

Het weeskind - Pam Jenoff | Nextbestfoodprocessors.com

...erwaarloosde. Op te jonge leeftijd verhuisde Isa daarom naar de grote stad waar ze een succesvol architectenbureau heeft ... bol.com | Het weeskind, Pam Jenoff | 9789045218038 ... ... ... Français: orphelin | Bekijk of het Le o La orphelin is. Jou of jouw: jouw weeskind Buigings-e: Mooi of mooie weeskind Groot of grote weeskind Half of halve weeskind Grappig of grappige weeskind Leeg of lege weeskind leuk of leuke weeskind Vet of vette weeskind Snel of snelle weeskind Wit of witte weeskind Klein of kleine weeskind Rood of rode ... Bestel Het weeskind van Haamstede van Angelique van der Bijl. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd He ... weeskind - Vertaling Nederlands-Frans ... ... Bestel Het weeskind van Haamstede van Angelique van der Bijl. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het weeskind. Rusland, 1990. Het jongetje Vanya wordt te vroeg geboren en heeft door zuurstofgebrek een kleine hersenbeschadiging, waardoor zijn motoriek hapert. Achttien maanden later wordt hij door zijn moeder aan zijn lot overgelaten en naar een deprimerend weeshuis gestuurd: weeshuis nummer 10. Daar begint de nachtmerrie waarin hij acht jaar zal blijven....

INFORMATIE

AUTEUR
Pam Jenoff
DIMENSIE
7,99 MB
BESTANDSNAAM
Het weeskind.pdf

OMSCHRIJVING

Als de 16-jarige Noa zwanger blijkt te zijn van een nazisoldaat wordt ze gedwongen haar kind af te staan. Ze moet haar ouderlijk huis verlaten en komt terecht in een kamer boven een klein station. Op een dag ontdekt ze een goederenwagon met tientallen Joodse baby's die op weg zijn naar een concentratiekamp. Noa denkt aan het kind dat van haar is afgenomen en in een opwelling vlucht ze met een van de baby's. Ze vindt onderdak bij een Duits circus en om daar niet op te vallen bekwaamt ze zich in trapezewerk. Intussen probeert ze zich niets aan te trekken van het vijandige gedrag van Astrid, haar collega-trapezewerkster. Tussen de twee vrouwen, die aanvankelijk rivalen zijn, ontwikkelt zich echter algauw een hechte band. Maar wanneer het circus niet langer bescherming kan bieden, is het de vraag of hun vriendschap sterk genoeg is. Of zullen de geheimen die ze bij zich dragen alles kapotmaken?

Wil je het boek lezen?Het weeskind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pam Jenoff. Lezen Het weeskind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN