Niets in zicht

Niets in zicht - Jens Rehn | Nextbestfoodprocessors.com

...g afweerstoffen tegen het virus opgebouwd ... Niets in zicht | LeesKost ... . In 1954 verscheen Niets in zicht voor het eerst in Duitsland. Het is het debuut van Jens Rehn, die gedurende de oorlog als marineofficier op een onderzeeboot diende en gevangen was genomen door de geallieerden. Dit literaire meesterwerk werd jubelend ontvangen door pers en tijdgenoten als existentialistische aanklacht tegen de oorlog en is nu eindelijk vertaald in het Nederlands. Niets in zicht vertelt het verhaal van ... 'Einde stijging hypotheekrente niet in zicht' | Geld ... ... . Niets in zicht vertelt het verhaal van twee mannen in een roeiboot midden op de Atlantische Oceaan. Een Amerikaanse officier die in de openingsscène een arm verliest, en een Duitse marinier. De hoop op redding wordt met de dag kleiner, en hun voorraad proviand, bestaande uit een fles whisky, wat kauwgom en chocola, en een paar pakjes sigaretten, slinkt rap. Vertalingen in context van "niet in zicht" in Nederlands-Duits van Reverso Context: Het spijt president Johnson dat het einde niet in zicht is. Hierna gaat het gordijn weer langzaam open of verdwijnt het weer alsof de mist optrekt. Soms ervaart men een zich insluitend zicht (een vernauwing van de omgeving) of een plotselinge verlies van het zicht in het aangedane oog. Vroeger dacht men aan vaatkrampen, tegenwoordig wordt gedacht dat het veroorzaakt wordt door kleine embolieën. Wie zich nu nog niet aan de maatregelen houdt, krijgt niet nogmaals een waarschuwing, maar een boete", zegt de burgemeester. Daad bij het woord. In dat op zicht heeft Schuurmans ook de daad bij het woord gevoegd. In een uitzending van Meerradio maakt de burgmeester zich zorgen over groepen jeugd die denken dat corona hen niet treft....

INFORMATIE

AUTEUR
Jens Rehn
DIMENSIE
12,81 MB
BESTANDSNAAM
Niets in zicht.pdf

OMSCHRIJVING

In 1954 verscheen Niets in zicht voor het eerst in Duitsland. Het is het debuut van Jens Rehn, die gedurende de oorlog als marineofficier op een onderzeeboot diende en gevangen was genomen door de geallieerden. Dit literaire meesterwerk werd jubelend ontvangen door pers en tijdgenoten als existentialistische aanklacht tegen de oorlog en is nu eindelijk vertaald in het Nederlands.Niets in zicht vertelt het verhaal van twee mannen in een roeiboot midden op de Atlantische Oceaan. Een Amerikaanse officier die in de openingsscène een arm verliest, en een Duitse marinier. De hoop op redding wordt met de dag kleiner, en hun voorraad proviand, bestaande uit een fles whisky, wat kauwgom en chocola, en een paar pakjes sigaretten, slinkt rap. De mannen, 'de eenarm en de ander', zijn overgeleverd aan elkaar, hun herinneringen en gedachten en de vraag of het leven wel de moeite waard is geweest.

Wil je het boek lezen?Niets in zicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jens Rehn. Lezen Niets in zicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN