Bonjour Nederland

Bonjour Nederland - Stephanie Koning | Nextbestfoodprocessors.com

...d biedt een documentair inzicht in de cultuurverschillen tussen twee West-Europese landen (hoewel de Groningse vriend wel een extreme Hollander is, stug en vlak), en misschien zelfs een aanzet tot een sociologisch inzicht, namelijk dat zulke verschillen zich sterker openbaren bij de oppervlakkige cultuur van eten en kopen dan bij religie en politieke overtuiging ... Bonjour Nederland | 9789069749839 | Boekerij ... . Bonjour Nederland direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Een Française verhuisde naar de Nederlandse polder - voor de liefde In 1986 leert de Franse tiener Stéphanie Lang uit Annec in de Franse Alpen de jonge Peter Koning uit Veendam kennen. Hij staat met zijn ouders op een camping bij het meer va ... bonjour - Frans-Nederlands Woordenboek - Glosbe ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Een Française verhuisde naar de Nederlandse polder - voor de liefde In 1986 leert de Franse tiener Stéphanie Lang uit Annec in de Franse Alpen de jonge Peter Koning uit Veendam kennen. Hij staat met zijn ouders op een camping bij het meer va...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephanie Koning
DIMENSIE
12,71 MB
BESTANDSNAAM
Bonjour Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

In 1986 leert de Franse tiener Stéphanie Lang, afkomstig uit Annecy in de Franse Alpen, Peter Koning uit Veendam kennen. Hij staat met zijn ouders op een camping bij het meer van Annecy. Hij wordt haar grote vakantieliefde, maar na de zomer verliezen ze elkaar uit het oog.Tot Peter haar tien jaar later een brief schrijft. Niet lang daarna staat hij plotseling voor haar deur. Na een stormachtige tijd volgt ze hem naar Nederland.De Nederlandse taal blijkt een mijnenveld te zijn voor een Française in Gggrrroningen. De Hollandse keuken lijkt als hoogtepunt patat met mayo te hebben. En er zijn meer vreemde dingen. Waarom kunnen Nederlanders niet tegen de heerlijke geur van Franse kaas? En waarom hebben Hollandse verloskundigen nog nooit van pijnbestrijding gehoord?Bonjour Nederland is het vrolijke verhaal van een vrouw die voor de liefde naar Nederland verhuisde, en die uiteindelijk van de polder leert houden.

Wil je het boek lezen?Bonjour Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephanie Koning. Lezen Bonjour Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN