Codewoord: Innovatis

Codewoord: Innovatis - Martin Brouwers | Nextbestfoodprocessors.com

...jf moorden. Eén rechercheur en één moordenaar ... Codewoord: Innovatis - Martin Brouwers | Boeken.com ... . Maar wie jaagt op wie? Een Jim Callahan thriller' door Martin Brouwers - Onze prijs: €19,95 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Een reeks brutale overvallen, op hetzelfde moment gepleegd, met een zeer merkwaardige buit. Wat kan daar de bedoeling van zijn? De hoofdrolspeler, Jim Callahan, komt op het spoor van een zeer gevaarlijke organisatie met tentakels die reiken tot in Afrika. Gewetensvol als hij is voelt Jim zich genoodza ... Codewoord: Innovatis door Martin Brouwers (paperback ... ... . Gewetensvol als hij is voelt Jim zich genoodzaakt de politie in te lichten. Er staan mensenlevens op het spel! Deze omnibus bevat de volgende titels die eerder los verschenen zijn: AVONTUUR IN LONDEN - Jim Callahan raakt betrokken bij een raadselachtige gebeurtenis. Hij en zijn vriend, Mark, worden meegesleurd in een hachelijk avontuur dat hen door het centrum van Londen voert. Ze krijgen te maken met gevaarlijke criminelen, snelle achtervolgingen en een vriendelijke professor! Aanmelden voor de Boeken.com nieuwsbrief. E-mailadres: * Over Boeken.com. Boeken.com: meer dan 100.000 boeken op voorraad Er worden vijf moorden gepleegd en rechercheur Jim Callahan wordt voor de haast onmogelijke taak gesteld de dader, of daders, te vinden. De zaak escaleert en hij en zijn teamleden komen in een levensgevaarlijke situatie terecht. Een medogenloze moordenaar ... Codewoord: Innovatis . Twee moorden en een ontvoering leiden tot een even ingewikkeld als eenvoudig complot, bedacht door een misdadige ... Om het winkelen via libris.nl zo gemakkelijk mogelijk te maken, maken wij gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Door verder te gaan op libris.nl accepteert u het gebruik daarvan. Codewoord: Innovatis: Een geheime organisatie bedreigt het hele Europese financiële stelsel. Kan een ramp voorkomen worden? Een Jim Callahan Thriller. | Brouwers, Martin | ISBN: 9789402150131 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon....

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Brouwers
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Codewoord: Innovatis.pdf

OMSCHRIJVING

Twee moorden en een ontvoering leiden tot een even ingewikkeld als eenvoudig complot, bedacht door een misdadige organisatie die geen enkel mededogen kent. Als rechercheur Jim Callahan te dicht bij de waarheid komt, wordt ook hij een doelwit! Vastberaden als hij is bijt hij zich vast in voor hem onbekende materie en worden zijn kwaliteiten als politierechercheur meer dan ooit op de proef gesteld. Het spoor van de mysterieuze organisatie leidt van Nederland naar Spanje om uiteindelijk in Frankrijk te eindigen. Een ramp van catastrofale omvang voor Europa dreigt en tot overmaat van ramp komt Callahan er uiteindelijk alleen voor te staan. In deze tweede Jim Callahan thriller gaat het om een zaak van enorme omvang waarbij landsgrenzen vervagen. Als jonge rechercheur kan Callahan gelukkig wel vertrouwen op een team van loyale assistenten die ook elk hun kwaliteiten hebben. Dit is zijn tweede zaak en zal meer van hem vergen dan hij ooit had kunnen denken.Een Jim Callahan thriller.

Wil je het boek lezen?Codewoord: Innovatis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Brouwers. Lezen Codewoord: Innovatis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN