Beminde onrust

Beminde onrust - Rogi Wieg | Nextbestfoodprocessors.com

...en vertrouwde? O ... ben ik wel uw beminde? 4 : Spreek Gij dan in mijn hart en zeg, dat het zo goed is, dat die weg: ook door uw Zoon gegaan is, en dat uw land: naar alle kant: niet ver bij mij vandaan is ... Vind wieg | Zo goed als nieuw in Romans op Marktplaats ... ... Het beminnen van de stilte. Levert je zoveel op. De kunst van stilte voelen. De stilte van het toelaten. Waar is de stilte in jou? Waarom die onrust in je lijf? Die spanning en verkramping. Je vermoeide lichaam schreeuwt. Een schreeuw om stilte in jezelf. Een stille in je hoofd. En als het dan eens stil is. Dan weet je niet meer wat dat is. Jean François Cammaert: De onrust door den ryckdom. Brussel, 1754. Naar L'embarra ... Beminde onrust van Rogi Wieg | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Een schreeuw om stilte in jezelf. Een stille in je hoofd. En als het dan eens stil is. Dan weet je niet meer wat dat is. Jean François Cammaert: De onrust door den ryckdom. Brussel, 1754. Naar L'embarras des richesses (1725) van Leonor Jean Christine Soulas d'Allainval. Uitgegeven door dr. A.J.E. Harmsen, Universiteit Leiden. Ceneton018320 — Ursicula — books.google In deze uitgave zijn evidente zetfouten gecorrigeerd en gemarkeerd met een asterisk. Het boek Onrust een leven met manisch depressiviteit ziet er zo op het oog uit zoals de ziekte beschreven wordt. Een zwart kaft met witte en mintgroene letters. Ik zie deze letters als de ups van de ziekte en de zwarte kaft als de downs. De bevlogen hoogleraar en psychiater Kay Redfield Jamison is ervaringsdeskundige en een van de grootste autoriteiten ter wereld op het gebied van bipolariteit. 1997 - Beminde onrust en De moederminnaar herziene uitgave; 1998 - Liefde is een zwaar beroep; 1998 - Alle verhalen; 2000 - Het boek van de beminnelijkheid; 2003 - Kameraad Scheermes autobiografische roman over depressies; 2004 - De Ander, met schilderijen van Rogi Wieg...

INFORMATIE

AUTEUR
Rogi Wieg
DIMENSIE
12,86 MB
BESTANDSNAAM
Beminde onrust.pdf

OMSCHRIJVING

De novelle 'Beminde onrust' is het prozadebuut van Rogi Wieg (1962), die hiervoor reeds drie dichtbundels publiceerde en daarmee een zekere bekendheid verwierf. Hoofdpersoon in de novelle is Otto Mumford, wiens leven vooral uit wachten en gedachten bestaat. Heel diep gaat het allemaal niet, maar deze lichtheid geeft een luchtigheid en charme aan het verhaal. In zijn nietsdoen en weifelen komt Otto tot formules en stellingen, waaraan men ook maar niet te zwaar moet tillen. Belangrijk is de omgang met zijn ouders en oma, en met de meisjes en vrouwen die hem na verloop van tijd weer verlaten, zonder uiteindelijk al te veel sporen na te laten. Helder en niet zonder gevoel voor humor en relativering geschreven.

Wil je het boek lezen?Beminde onrust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rogi Wieg. Lezen Beminde onrust Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN