Het oliemannetje

Het oliemannetje - Wytze Russchen | Nextbestfoodprocessors.com

...y leider anglicanen: Bisschop Justin Welby van Durham wordt de 105e aartsbisschop van Canterbury en geestelijk leider van de circa 80 miljoen anglicanen in de wereld ... Hovenier Marco Olieman | Hovenier Boskoop en omstreken ... . Dat heeft de Britse premier David Cameron vrijdag bekend laten maken. Het oliemannetje van Open Vld. Het is niet dat hij niet van de schijnwerpers houdt. Maar ook in Gent kan er maar één liberaal echt de numero uno zijn. Andere oliemannen. Het beroep van de olieman is nog niet helemaal uitgestorven. In de machinebouw, maar ook op grote zeeschepen speelt de olieman nog een rol van betekenis. Daar moet ... De Knegt, het oliemannetje met oog voor crosstalent ... ... . Het beroep van de olieman is nog niet helemaal uitgestorven. In de machinebouw, maar ook op grote zeeschepen speelt de olieman nog een rol van betekenis. Daar moet hij grote draaiende onderdelen onderhouden en ervoor zorgen dat er de bewegende delen goed gesmeerd blijven....

INFORMATIE

AUTEUR
Wytze Russchen
DIMENSIE
3,91 MB
BESTANDSNAAM
Het oliemannetje.pdf

OMSCHRIJVING

Wytze Russchen (Drachten 1970) wordt geboren in Friesland. Na zijn studie trekt hij naar Brussel. Zijn droom is een politieke carrière. Dit mislukt, maar hij knokt zich terug.Hij groeit uit tot een toonaangevende toplobbyist. Wytze is voor velen 'onze man in Brussel' en wordt alom beschouwd als een van de meest invloedrijke Nederlanders. Hij is het Friese oliemannetje in Brussel - doet deuren open die voor anderen gesloten blijven.Dit boek laat de lezer meekijken in de machinekamers van de macht. Een reeks grote namen passeert de revue, van Barroso, Kroes tot Van Rompuy.Op vermakelijke wijze beschrijft hij zijn belevenissen als lobbyist met als belangrijkste wapens zijn koppigheid, veerkracht en onnavolgbare humor.

Wil je het boek lezen?Het oliemannetje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wytze Russchen. Lezen Het oliemannetje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN