Solliciteren Is Werken

Solliciteren Is Werken - G. Lettinga | Nextbestfoodprocessors.com

...geef je toestemming voor het gebruik van cookies ... Direct Solliciteren Jobs, Employment - mei 2020 | Indeed.nl ... . Meer over ons ... Dan is werken in een winkel misschien iets voor jou. Als winkelmedewerker zit je nooit stil, doe je van alles en werk je nooit alleen. Een mooie bonus: je bepaalt zelf wanneer je wilt werken. Solliciteer nu, zodat wij jou kunnen opnemen in onze pool. Je komt dan in een groep terecht die we direct mailen of bellen zodra we dit werk hebben. Een baan bij de Mac is geen uur hetzelfde. Je ... bol.com | Solliciteren Is Werken | 9789001537142 | G ... ... . Een baan bij de Mac is geen uur hetzelfde. Je kunt gasten helpen aan de counter, burgers bakken in de keuken of bestellingen serveren. Zo vliegt je werkdag voorbij! En door onze flexibele werktijden kun je je baan prima combineren met de rest van je leven. Werken bij de overheid is voor velen een gedroomde carrièrestap. Het werk is niet alleen spannend en uitdagend, maar je levert meteen een zichtbare bijdrage aan de samenleving, bijvoorbeeld door als beleidsmedewerker oplossingen te bedenken voor maatschappelijke problemen.. Een ander voordeel van werken bij de overheid zijn de gunstige arbeidsvoorwaarden....

INFORMATIE

AUTEUR
G. Lettinga
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Solliciteren Is Werken.pdf

OMSCHRIJVING

Solliciteren is werken helpt beginnende sollicitanten een beeld ontwikkelen van zijn sterke en zwakke kanten, capaciteiten en wensen. Dit is het boek waarvan de heer A.A. Olijslager, directievoorzitter van Friesland Coberco Dairy Foods - en een van de eerste lezers - blijft zeggen: Laat het vertalen. Het inspireert, het is groots'. Solliciteren is werken is een werkboek in het invullen van vragenlijsten, uitvoeren van onderzoek en inschakelen van creativiteit. Alles is gericht op het ontdekken van de passende functie en het zetten van - vaak verrassende - stappen die moeten leiden naar het veroveren vand e gewenste baan. Solliciteren is vooral geschikt voor studenten met een beetje moed in het hart.

Wil je het boek lezen?Solliciteren Is Werken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Lettinga. Lezen Solliciteren Is Werken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN