De jongen en de zee

De jongen en de zee - Max Lucado | Nextbestfoodprocessors.com

...en de zee een krachtige fabel over de pijn van het verlies van een dierbare en het verlangen naar veiligheid ... De jongen en de zee - ISBN ... . De pers over De jongen en de zee: 'Een prachtige roman over jong zijn, zowel lyrisch als heerlijk komisch.' Le Devoir 'Aangrijpend en poëtisch.' Frankfurter Neue Presse Fnac: roman, De jongen en de zee, Denis Thériault". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De jongen en de zee. Max Lucado. € 12,95. De jongen en de zee. EAN-code: 978 ... bol.com | De jongen en de zee, Max Lucado | 9789055604852 ... ... . Koop nieuw of tweedehands . De jongen en de zee. Max Lucado. € 12,95. De jongen en de zee. EAN-code: 9789055604852. Aantal pagina's: 21. Bindwijze: Gebonden Levertijd: Binnen 1 werkdag in huis! Tweet . Anderen bekeken ook: Kleine IJsbeer, help me vliegen! Hans de Beer - Lars, de kleine ijsbeer is heel gelukkig op de Noordpool. De jongen en de zee book. Read 43 reviews from the world's largest community for readers. Thériault ontving maar liefst acht literaire prijzen voor deze ... De jongen en de zee. ... Een klein jongetje bekijkt de zee, de hoge bergen en de overweldigende sterrenhemel, en ziet zo hoe groot de liefde van de Schepper daadwerkelijk is. De bekende schrijver Max Lucado neemt kleine en grote lezers in dit ontroerende verhaal mee op een prachtige ontdekkingstocht. Twee jongens worden samengebracht door het verlies van een ouder, verbonden door hun gevoelens van rouw en een schrijnende eenzaamheid. In een klein dorpje aan de ruwe, desolate kust van Canada, waar het binnenland onbegaanbaar is door dikke pakken sneeuw en waar de wind altijd waait, vormen de verteller en Luc een krachtige vriendschap. Samen zoeken ze toevlucht in een magische, imaginaire ... De jongen en de zee (boek) De eenzame postbode (boek) Bekijk alles. De jongen en de zee Denis Thériault • ebook • epub. Samenvatting . Thériault ontving maar liefst acht literaire prijzen voor deze roman Twee jongens worden samengebracht door het verlies van een ouder, verbonden door hun gevoelens van rouw en eenzaamheid....

INFORMATIE

AUTEUR
Max Lucado
DIMENSIE
7,68 MB
BESTANDSNAAM
De jongen en de zee.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe groot, hoe diep, en hoe hoog is de liefde van God eigenlijk?Een klein jongetje bekijkt de zee, de hoge bergen en de overweldigende sterrenhemel, en ziet zo hoe groot de liefde van de Schepper daadwerkelijk is.Max Lucado neemt kleine en grote lezers in dit ontroerende verhaal mee op een prachtige ontdekkingstocht.

Wil je het boek lezen?De jongen en de zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max Lucado. Lezen De jongen en de zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN