Onder Vlaamse velden

Onder Vlaamse velden - Arnout Hauben | Nextbestfoodprocessors.com

...n. Onder Vlaamse velden. In april 2016 begonnen de werkzaamheden aan een nieuwe, 8 kilometer lange gaspijplijn in de Westhoek, van Houthulst over Langemark tot Poelkapelle ... Onder Vlaamse velden, Arnout Hauben | 9789463101929 | Boek ... ... . In dat gebied woedde genadeloos de Eerste Wereldoorlog. Niet alleen de slag om Passendale maar ook de eerste gasaanval vond daar plaats. Duitse, Britse, Franse en Belgische soldaten streden er dag in, dag uit in de loopgraven ... In Onder Vlaamse velden volgt Arnout Hauben het archeologenteam tijdens de opgravingen. Samen gaan ze op zoek naar sporen en doen ze kleine vondsten waarachter een groo ... Ten oorlog special: onder Vlaamse velden - Aflevering 1 ... ... .. In Onder Vlaamse velden volgt Arnout Hauben het archeologenteam tijdens de opgravingen. Samen gaan ze op zoek naar sporen en doen ze kleine vondsten waarachter een groot verhaal schuilt. Ze proberen de stoffelijke resten te identificeren en toetsen hun ontdekkingen aan historische feiten. Onder Vlaamse velden Arnout Hauben, Johanna Spaey Paperback met flappen Auteur(s): Arnout Hauben, Johanna Spaey Illustrator: Nee ISBN: 978-94-6310-192-9 Gewicht: 619 g Cover type: Paperback met flappen Formaat: 170 x 240 mm Aantal pagina's: 208 Publicatiedatum: 26 aug. 2016 Imprint: Pelckmans...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnout Hauben
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Onder Vlaamse velden.pdf

OMSCHRIJVING

Ten Oorlog specialIn april 2016 begonnen de werkzaamheden aan een nieuwe, 8 kilometer lange gaspijplijn in de Westhoek, van Houthulst over Langemark tot Poelkapelle. In dat gebied woedde genadeloos de Eerste Wereldoorlog. Niet alleen de slag om Passendale maar ook de eerste gasaanval vond daar plaats. Duitse, Britse, Franse en Belgische soldaten streden er dag in, dag uit in de loopgraven en velen lieten er het leven. Honderd jaar later wordt het litteken nog één keer opengereten. De opgravingen hebben niet alleen stoffelijke resten, maar ook bunkers, munitie en dagelijkse gebruiksvoorwerpen blootgelegd, kortom een schat aan informatie over het frontleven tijdens de Eerste Wereldoorlog.In Onder Vlaamse velden volgt Arnout Hauben het archeologenteam tijdens de opgravingen. Samen gaan ze op zoek naar sporen en doen ze kleine vondsten waarachter een groot verhaal schuilt. Ze proberen de stoffelijke resten te identificeren en toetsen hun ontdekkingen aan historische feiten. En natuurlijk praat Arnout ook met de omwonenden, wier eigen kleine geschiedenis onlosmakelijk verbonden is aan de geschiedenis van hun streek en hun land.Meer boeken van Arnout Hauben.

Wil je het boek lezen?Onder Vlaamse velden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnout Hauben. Lezen Onder Vlaamse velden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN